VV Veronika: “Apu az oka, hogy folyton plasztikáztatok!”

A Való Világ 5. szériájának plasztikcicája nem most szerepel először valóság showban. Veronikát az Alekosz feleséget keres című műsorból ismerhetjük, ahol a VV előző évadának nyertese kereste aráját. S bár a nőcsábász görög végül a lányt választotta, jegyességük igen kérészéletű volt. Sokakban felmerült a kérdés: egy fiatal lánynak mi tetszhet egy nála sokkal idősebb férfiben? Ugorjunk vissza egy picit az időben:

húsz évvel korábban egy szobi édesanya életet adott egy gyermeknek, egy kislánynak. Boldogsága azonban még sem lehetett felhőtlen, mert férje ott akarta hagyni a picit a kórházban – mondván, hogy számára egy fiú a méltó utód.

Lévén, hogy az asszony nem volt hajlandó lemondani a kisdedről, a családfő faképnél hagyta őket. Egy esztendővel később a férfi egyszer csak hazatért, majd Veronikával éveken át fiúként bánt: rövid frizurát hordatott vele, fiús játékokkal játszatta, és aként is kezelte őt – rendszeres verésekkel tarkítva. Az ítélőszék néhány év múltán elvette az apa szülői- és láthatási jogait.

Az ilyen hányatott gyermekkor az ilyen sorsú embereket vagy arra sarkallja, hogy a felnőttkor küszöbén ténylegesen identitást váltsanak műtéti úton is – megfelelve ezzel az egész életét végigkísérő elvárásoknak; vagy pedig minél inkább igyekeznek kihangsúlyozni eredeti nemi hovatartozásukat. Veronika az utóbbit választotta. Melleit megnagyobbíttatta, ajkait feltöltette, szekrényében kirívóbbnál kirívóbb ruhadarabokat halmozott fel. Önbizalomhiányáért a mai napig édesapját hibáztatja, akinek konoksága miatt sosem alakult ki a lányban igazi apakép. Jóllehet, apakomplexusa vezette odáig, hogy a villában jelenleg az Alekosz exe kategóriában tetszelegjen.

Édesapjával a bírói tiltóhatározat meghozása után néhány évvel ezelőttig nem is beszélt, amikor is feltárcsázta apja számát. A férfi amint rájött, hogy tulajdon lányával beszél, minden szó nélkül megszakította a vonalat. Ennek ellenére Veronika bízik benne, hogy apja figyelemmel kíséri villabeli mindennapjait, még ha csak lopva is. Talán innen adódik szereplési vágya, hátha apu el-elkapja egy pillanatra, mikor esténként a tévé előtt sörözget.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: