A Megasztár nyertese Radics Gigi

2012. Május 25. Péntek este. Megasztár 2012. Finálé Gigivel, Andival és Flo Rida-val.

A 2 tehetséges fiatal lány, Radics Gigi és Szakos Andrea a Megasztár Fináléban több produkció erejéig is színpadra lépett. Először szólóban, egyedül érvényesültek.

Majd az egyéni produkciók után 2 duett következett. A duetteket korábbi Megasztár győztesekkel adták elő. Gigi először Tóth Verával, majd Király Viktorral énekelt. Szakos Andrea pedig Tolvaj Renátával, majd Caramel-lel lépett színpadra.

Az alábbi 2 linken Gigi és Andi összes produkcióját visszanézheted videón:

Szakos Andrea a Fináléban » | Radics Gigi a fináléban »

A duettek után viszont a kettejük párbaja ment le, ami tulajdonképpen szintén duett volt, csak egymással “párbajozva”.

Párbaj: Radics Gigi és Szakos Andrea – Lady Marmalade (Christina Aguilera, Lil’ Kim, Mya & Pink)

A sok huza – vona, a sok sms, és a sok produkció után kihirdették a Megasztár 2012. évi győztesét, nyertesét, mely a következő:

Radics Gigi megnyerte a Megasztárt

Radics Gigi

Radics Gigi: megnyerte a Megasztárt

Hasonló bejegyzések..

47 hozzászólás

 1. pityu szerint:

  Szia Gigi nagyon örülök hogy te nyertél vègig neked szurkoltam nagyon tehetsèges vagy sok sikert a tovàbbiakban

 2. sanyikaka99 szerint:

  UTÁLLAK!!!
  Andi sokkal jobb volt!

 3. egymama szerint:

  A válogatástól néztem az adást és tisztában voltam a győzelemmel.Gyönyörű hang,alázat,magabiztosság,normális viselkedés, ez szimpatikus.Köszönöm, hogy nem csalódtam.

 4. ellácska szerint:

  jo volt de nem neked kellet volna nyerned

 5. Zoli szerint:

  Gratulalok es tovabbi sok sikert!

 6. henike szerint:

  nagyon jol voltal es meg erdemleted a nyerement nagyon szurkoltam neked vegig en szinten radics vagyok es svedorszagba elek de szlovakiaba notem fel nem messze salgotarjantol meg egyszer gratulalok szep volt gigi

 7. dorka és dancsi szerint:

  a gigi személyisége:kedves és nagyon szép és ráadásul jól énekel az andiszemilyésége: félénk érzelmes és jó hangú azért a gigi a jobb GIGI NAGYON SZERETÜNK!!!

 8. baboca szerint:

  mindvegig Giginek drukkoltumk,Andi is jo, de Te jobb vagy!!!!!!!!
  Gratula es sok sikert tovabbra is

 9. gigi szerint:

  nekem a ruham tettszet legjobban

 10. sziszus szerint:

  Gratulálok. Még soha senki nem tetszett ennyire. Gyönyörű a hangod és nagyon szép vagy nemcsak kívül, hanem belül is. Eddig egy zenei műsort sem néztem sosem, de ,miattad minden héten vártam a péntek estét, hogy újra hallhassam fantasztikus hangodat. Azoknak akik beszólnak, ill. írogatnak üzenem, hogy ha valaki nem tud emberi hangon megszólalni, inkább maradjon csendben, bár ez őket minősíti. Hihetetlen milyen sok a gusztustalan, rosszindulatú ember. Még egyszer gratulálok és sok sikert az életben.

 11. bogi szerint:

  szerintem gigi a legjobb a kezdetektől neki szurkoltam:):) jueeeeee

 12. ditike szerint:

  Gratulálok Gigi. Fiatal és nagyon érett szép kislány vagy Vigyázz nagyon nehéz ma a zenei világban távlatokban megmaradni. Vigyázz a hangodra. Dalolj, Komoly tehetség vagy. Muzsikálj, dalolj. De én boldog lennék, ha lírai számokat is, nem csak a dübörgő rockot énekelnéd. Ez a műfaj divat, de nem maradandó. További kitartást és sok sikert az életben.

 13. misi szerint:

  kedves gigi.te voltál a jobb.gratula.
  a sok rasszista retardált barmokkal nefoglalkozzál.
  megüti öket a gita.sok sikert.misi

 14. Zsadányi Csaba Zenta Vajdaság szerint:

  Gigi MEGÉRDEMELTEN lett első.Szerintem nem a mezőnyben,de egész Magyarországon nincs aki fel tudna hozzá nőni.Tudni kell értékelni,az ilyen tehetségeket,büszkék lenni rá.A döntő szinvonalas,jól szervezett,volt.Megmutatkozott újból kik voltak érdem szerint az elsők,az előző szériákban,Vera,Caramel,Magdi.A zsűriből csak F.M viselkedése volt irritáló,hozta ismételten irigy,paraszt stilusát.Gigi sok,sok,sikert kivánok az életben,hozzál még rengeteg örömet az embereknek,erre vagy hivatott.Énekelj sokáig a világszinpadokon,meg Magyarországon.

 15. iri szerint:

  gratulalok!!!!!es azek a raszisták ..fogjak vissza magukat… nem szamit hogy milyen nemzet…..utalni az megy nektek……… egy rakas@@@@@ a mi vagytok……… Gigi meg egyszer gratulalok es nagyon boldog vagyok hogy te vagy a nyeröööööööööö!!!!!!!!!!!!!!es egyetertek Ákos sal…………….sok sok sikert… imádlak!!!!

 16. iri szerint:

  gratulalok!!!!!es azek a raszisták ..fogjak vissza magukat… nem szamit hogy milyen nemzet…..utalni az megy nektek……… egy rakas@@@@@ a mi vagytok……… Gigi meg egyszer gratulalok es nagyon boldog vagyok hogy te vagy a nyeröööööööööö!!!!!!!!!!!!!!

 17. Juli szerint:

  Kedves Gigi ! Gratulálok !….de az Andi sokkal jobb nálad jelenleg !!! Neked még az iskolai tanulmányaidat kellene keményen folytatnod és mellette ( nem helyette ! ) énekeled. A jelenlegi díjat igazán megérdemelten kb. 5 év múlva kaphatnád meg, mert hiányzik hangodból az ” érettség/kiforrottság “, amely zenei hatása szerint ” borzongat “. Kérlek, soha ne bízd el magad, mert nagyot eshetsz és fájni fog vagy ” üres ” leszel ! Kívánok sok sikert Neked, építsd magad, ésszerűen, hogy megelégedett, boldog ember legyél !

 18. Sanya szerint:

  TE GYÖNYÖRÜ SZÉP ÉS BÁJOS “KISLÁNY”! A VILÁG FOG CSODÁLNI!FOGADD MEG, MARADJ ILYEN SZERÉNY, ÉS KÉPEZD MAGAD. BÜSZKE REÁD MAGYARORSZÁG.”KISLÁNYKÉNT” EGY PROFI MÜVÉSZT LÁTHATTUNK.LÉGY BOLDOG! Ezt kivánom Kecskemétröl, Drága kis GIGI!

 19. peti szerint:

  GRATULÁLOK

 20. Viki szerint:

  Hát én nem neked szurkoltam de azért ügyes voltál de Andi jobb!!!!

 21. tonia99 szerint:

  Nekem nagyon tetszet.Szerintem ez volt a legjobb produkcio

 22. Optimista szerint:

  Szívből gratulálok Radics Giginek, nagyon drukkoltam, hogy nyerjen. A helló eléneklése után mondtam, hogy megvan a megasztár győztese. Örülök, nagyon jól éneket Szakos Andi is, annyi volt a különbség, hogy Gigi könnyed természetességgel énekelt. Szerintem. Gyönyörű hangja van és nagyon megérdemelte a győzelmet.

 23. XD szerint:

  nariann 3456 te egy nyomorék vagy
  SZÉP VOLT GIGI

 24. Ndli szerint:

  Szóval, nem csalódtam, egy igazi kis született tehetség vagy:) Fantasztikus kiegyensúlyozott tiszta hangocskád van:):) A sok rasszista ütődöttel meg ne törődj:)Puszi

 25. gratulálunk gigi és szeretünk tégedet szerint:

  gratulálunk neked gigi. örülök neki hogy tenyerted meg.

 26. Ildi 55 szerint:

  Szívből gratulálok a kis fiatal tehetséges hölgynek Radics Giginek!
  Nem volt könnyű párbaj, hiszen Szakos Andrea szintén kiemelkedően jól énekel és természetes, közvetlen, szimpatikus személyiség.Andreának szintén gratulálok és sok sikert kívánok a pályán!
  Kedves Gigi! Csodálatosan énekelsz. Kedves, szerény és nagyon bájos vagy! Maradj meg ilyennek és nagyon sok örömöd legyen az éneklésben, mellyel másoknak is sok-sok boldog percet szerzel. Olyan szép legyen az életed, amilyen szépen énekelsz!
  Magam részéről gratulálok a csatornának is a színvonalas műsorhoz és a választott zsűritagok összeállításához.
  A Zsűritagoknak külön köszönet mivel a szakmaiság és az empátia és a humor együttesen jelen volt a műsorban.
  Ildikó vidékről

 27. Pacimaci szerint:

  gIPSYKILLER ilyet miért kell írnod feltűnési viszketegséged van ??? Amúgy a neved elárul mindent találkozzunk személyesen és meglátjuk ki kit gyilkol ..nem hiszem ,hogy sokáig veszed még a levegőt a rasszista kis tüdőddel te Szégyentelen !!!!!!!!!!

 28. ákos szerint:

  végre olyan nyerte akinek jo hangja is van és szép csinos

 29. gIPSYKILLER szerint:

  MIÉRT SZTÁROLNAK MA MAGYARORSZÁGON EGY KORMOS CIGÓT?? EZÉRT TARTUNK ITT AHOL TARTUNK!! MENJEN HAZA INDIÁBA ÉS SZTÁROSKODJON OTT.

  • nariann3456 szerint:

   miért sztárositanak egy parasztot vagy is magyart inkáb földet müveljen ne fájon hogy egy cigány nyerte fáj hogy több mint te amugy szakos andreába is van cigány bocs enyi jobb nálad és eszt nem birod elviselni

  • NIKI szerint:

   TALÁN IRIGY VAGY? TE KIS ..@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 30. meli szerint:

  gratulálok!te vagy a leg jobb!

 31. nikcike05 szerint:

  fúúúúúúúúúúúúúúúj

 32. kata szerint:

  szép volt

 33. kata szerint:

  hajrá gigi ˘!

 34. nika szerint:

  Gratulalok nagyn szep hangod van,te vagy a kedvencem.Sok sikert kivanok.

 35. Mária szerint:

  Gratulálok. Jó verseny volt. Méltó ellenfelek voltatok, vagyis nem ellenfelekként, hanem kollegiális társként küzdőtettek.Köszönöm.
  Sok sikert.

 36. Rita szerint:

  giiigii♥

 37. Andrea14 szerint:

  Gratulalunk mindanyian neked ! Sok sikert kivánunk!

 38. Ilona szerint:

  Gratulálunk a nagyon tehetséges fiatal hölgynek! A neheze csak most következik, legyen ott is kitartó. Tervei váljanak valóra.
  Édesapja mielőbbi gyógyulását kívánjuk. Igy teljesen boldog a család!

 39. julianna49 szerint:

  Gratulálok és sok sikert kivánok!