Radics Gigi – Finálé: összes videó

Radics Gigi megint nagyra vállalkozott. Celine Dion egyik legismertebb dalával lépett először színpadra, magával a Titanic c. film betétdalával. Remek választás a fináléra.

Radics Gigi – My heart will go on (Celine Dion)

A megasztár zsűrije tökéletesnek hívta az előadást, elégedett értékeléssel zárták mondanivalójukat az ítésze.

Radics Gigi és Tóth Vera – New York, New York (Frank Sinatra / Beyoncé)

A kisfilmből kiderült, hogy Gigi már kiskorában felfigyelt Vera hangjára, amikor az első Megasztárban szerepelt, és akkor megtetszett neki. Külön élmény és öröm volt tehát számára, hogy együtt léphetett fel egyik kedvenc énekesnőjével.

A zsűri teljesen kifordult magából, annyira tetszett nekik a produkció. Nem győztek dícsérni, de inkább megdöbbenve értékeltek.

Radics Gigi és Király Viktor – I believe I can fly (R. Kelly)

Radics Gigi és Szakos Andrea – A Párbaj: Lady Marmalade (Christina Aguilera, Lil’ Kim, Mya & Pink)

Hasonló bejegyzések..

20 hozzászólás

 1. radics gigi szerint szerint:

  nagyon jó énekelsz…<3

 2. Krisztike szerint:

  Radics giginek eszmeletlenul jo hanglya van regen nem volt ilyen jo hanglya de most. Tavaly is volt a megasztarba de csak a parbajig jutott el. Meg is erdemelte hogy meg nyerte ezt az egeszt. Hangsullyozom 15eves. Szakos andri is jo volt de gigi jobb volt. Es ne feledjetek itt nem a szegenyseg szamit hanem az enek hang szamit es hat valjukbe giginek szaszor jobb hangja van mint andinak csak igy tovabb gigi remelem magyar orszagon lesz egy sztar aki kepviselni fogja hazankat es gigi te leszel az.

 3. molnár adrienn szerint:

  szia gigi én is nagy rajóngod vagyok és én is énekesnő akarok lenni remélem valóra is válik!!!szia sok sikert a karrieredben…

 4. krisztian szerint:

  hát ez gyerekek ez elragadtató nagyon szép zenét választott ilyenn zenét aki a fináléba igy elénekli az csodálatos nagy tehetség!!!!!!!!!!!!!

 5. szandi 2012.majius.26-12.00 szerint:

  szia gigi

 6. szandi szerint:

  szia gigi en mar az elejtol fogva tudtam hogy te fogsze nyereni a finalet mert nagyon tehetcseges vagy. nagyon szeretunk nezni teged a tv,ahoz kepes hogy 15 eves vagy mar megvan a jovod az eneklesel nagy rajongod vagyok

 7. timi szerint:

  nagyon szurkoltam érted,végig neked sdrukkoltam,te vagy a legjobb énekes.ilyen hangja senkinek nincsen.kint külföldön nagy sztár lehetnél.

 8. Rita szerint:

  Imádom a hangodat Gigi! Te vagy Magyarországon jelenleg a legszebb hangú énekes!Szép volt! Méltán nyertél! Maradj mindig ilyen tiszta őszinte egyszerű bájos “NŐ”

 9. albi szerint:

  a te jellemed?mindenki tatott szajjal nezz teged!gratulalok

 10. Roxi szerint:

  Gratulálok GIGI elején azt gondoltam hogy a Nagy Adrienn fogja megnyerni vagy a Talán Attila 🙁 🙁 ,de azért gratulálok .

 11. Nikóca szerint:

  Radics Gigi egy vérbeli profi! Gyémánt van a torkában!Az elejétől fogva lehetett tudni hogy ő nyeri meg hisz ki más ha nem ő?!

 12. Peti szerint:

  Szerintem Te őstehetség vagy GIGI, fejleszd magad és ne izgukj! Ha így folytatod, és azt teszed még találkozunk veled az EUROVISION dalfesztiválon. Gratulálok!!!!!!!!!

 13. Radics Gigi szerint:

  Szia Gigi!

  Nagyon örültem, hogy te nyerted meg, akkorát kiálltóttam, hogy te nyered meg, hogy az egész utca hallotta, hogy oda vagyok a hangodért.
  Csak így tovább!!! Jó volt.
  Imádom a hangod.
  Nagyon remélem, hogy lesz megasztár cd-éd és az összes dal rajta lesz amit az élő sóba énekeltél, abból énis szeretnék egyet.

  Imádunk!!!!!:.) :.)

 14. keleti pál szerint:

  Gratulálok Radics Gigi örülök neki hogy meg nyerted hiszen megvan a sokmunkádnakgyümölcse gratulálok csak igy tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 15. gratulálunk gigi és szeretünk tégedet szerint:

  nagyon meg érdemelted sokat dolgoztálmeg érte csak igy továb igazi tehetség vagy meg érdemelted a sikeredet.szeretünk téged

 16. jucus szerint:

  megerdemelted nagyon szep vagy es egy igazi tehetseg

 17. nócika28 szerint:

  a legjobb magyar országon radics gigi nem hiába hisz cigány vér folyik benne nagyon tehetséges ez a tehetség vele születik.hisz minden megasztárba végig eljuttnak a roma versenyzök vagy meg nyerik vagy másodikak léesznek de mindig ott vannak na valyon miért mert a romák a legtehetségesebek a zenei műfajba enyiiiiiiiiii.:)

  • Adolf szerint:

   Ez egy nagyon rossz megközelítés “nócika 28 ” !.
   Olvasd el még egyszer amit írtál, próbáld értelmezni , aztán menj a sarokba és szégyelld magad !!!

 18. radics gigi szerint:

  szia radics gigi nagy rajonod vagyok