2014-ben jön a Csillag születik 5. évada!

A kereskedelmi csatornákon állandó jelleggel futnak a különböző tehetségkutató műsorok. Ám ezek a műsorok jellemzően énekeseket keresnek, a Csillag születik kuriózum, ugyanis ide bármilyen előadóművészi produkcióval lehet nevezni.

2014-ben újra lehet próbálkozni azoknak a tehetségeknek, akik szeretnék, hogy megismerje őket az egész ország!

November 9-én, az X-faktor ötödik élő adásában Lilu és Istenes Bence elárult egy titkot: 2014-ben is lesz Csillag születik az RTL Klubon! A műsorvezető páros azt nem árulta el, hogy az X-faktor helyén vagy mellette lesz majd a négy évadot megélt Csillag születik, és egyéb információkat sem osztottak meg a nézőkkel.

A stáb bizonyára abban egyezett meg egyelőre, hogy lesz Csillag születik, de a részletes kidolgozás még várat magára, ami néhány hónapig biztos el fog tartani majd. Tehát nem osztottak meg a nézőkkel olyan információkat, hogy mikortól lehet jelentkezni a műsorba, vagy, hogy kik lesznek a zsűritagok, műsorvezetők.

2014-ben újra a képernyőkön lesz látható a sikeres Csillag születik

2014-ben újra a képernyőkön lesz látható a sikeres Csillag születik

A 2007-es indulása óta igen sokan megfordultak az ítészi székekben, például Szirtes Tamás, Hernádi Judit vagy Hajós András. A műsort négyen vezették idáig, Lilu, Ördög Nóra, Nagy Sándor és Stohl András. Ördög Nóra a gyermeke miatt hagyta ki az idei X-faktort, de jövőre már esélyes, hogy vissza fog térni a televízió képernyőjére.

Csillag születik nem volt eddig minden évben, a 2014-es széria lesz az ötödik évad. Bár bármilyen előadóművész jelentkezhet a showba, eddig a négyből háromszor énekes vitte el az első helyet. 2009-ben Tabáni István, 2011-ben László Attila, tavaly pedig Mészáros János Elek diadalmaskodott. Az első évadban nyert nem énekes, akkor a mesemondó Utasi Árpi lett a legjobb.

Nagyon valószínű, hogy a rajongóknak nem kell már sokat várni, hogy bővebb információkat tudjanak meg az ötödik szériáról, a jelentkezési lehetőségekről, az ítészi gárdáról és a műsorvezetőkről.

Hasonló bejegyzések..