Nagy Duett 6. adás – Kiesett Szulák Andrea és Papp Gergő

A Nagy Duett 6. adásában már csak öt páros versengett a győzelemért. Mivel kevesen maradtak, így párosonként két-két dalt adtak elő.

Néhány napja a Nagy Duettben még versenyben lévő Lakatos Márkot megfenyegette egy rajongója, aki levelében azt írta, kicsinálja Márkot, amiért ő kiejtette Szinetár Dórát és Dopemant az előző adásban. Márk végül nem tett feljelentést, és szerencsére nem látszott a produkcióin, hogy megviselték volna a fenyegető sorok. A Ha én gazdag lennék című nótáért a maximális 30 pontot zsebelték be, az Edda: Kölyköd voltam című slágeréért pedig 29 pontot.

Kökény Attila és Cseke Katinka a Blame it I can boogie című dalért 29 pontot kapott a zsűritől. Másik daluk Fluor Tomi nagy népszerűségnek örvendő dala, a Mizu volt, Kökény Attila még öltözékében is hasonlított Fluorra. Produkciójuk összesen 56 pontot ért.

Papp Gergő és Szulák Andrea egyik produkciója a Randi Andi volt, amelyet 28 ponttal jutalmazott a zsűri, a Hello Dolly azonban csak 25 pontot ért a zsűri szemében, így 53 ponttal zártak.

A közönség úgy döntött, Szulák Andrea és Papp Gergő távozzon a Nagy Duettből

A közönség úgy döntött, Szulák Andrea és Papp Gergő távozzon a Nagy Duettből

Csézy és Gesztesi Károly a híres Valami Amerika című film betétdalát adták elő, amiért 24 pontot zsebeltek be. A másik daluk a Darabokra törted a szívem jobban tetszett a zsűritagoknak, 27 pontot adtak rá, így 51 pontot gyűjtöttek be.

Király Linda és Szabó Győző az LMFAO világhírű slágerével, a Party Rock Anthem varázsoltak fergeteges hangulatot. Másik produkciójuk a Hajmási Péter, Hajmási Pál volt, mindkét produkcióra a maximális pontszámot kapták, így 60 ponttal végeztek az élen.

A pontszámok alapján Csézy és Gesztesi Károly végzett az utolsó helyen, de a nézői szavazatok megmentették őket, és a Szulák Andrea-Papp Gergely duónak kellett búcsúznia. A következő adásban már csak a négy legjobb páros méri össze a tudását.

Szulák Andrea-Papp Gergő: Hello Dolly

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: