Csézy feladta a Nagy Duettet

Csézy nagymamáját gyászolja, ezért ő és duettpartnere, Gesztesi Károl befejezi a Nagy Duettet.

Elvesztette imádott nagymamáját Csézy, ezért a finálé kapujában kiszáll a Nagy Duettből. Az énekesnő döntése duettpartnerét, Gesztesi Károlyt is érinti: a színész elfogadta a helyzetet, így mindketten feladják a versenyt.

A páros esélyes volt a végső győzelemre.

Csézy nagymamája hetek óta beteg volt, combnyaktöréssel feküdt kórházban, majd kétoldali tűdőgyulladást kapott, ami miatt állapota rosszabbra fordult.  A 88 éves asszony a héten meghalt, Csézy pedig teljesen összetört. “A nagymamám hetek óta kórházban volt, combnyaktörés miatt került be, de időközben kapott egy kétoldali tüdőgyulladást, ami miatt nagyon rossz állapotba került, és már nem tudott tovább küzdeni” – mondta szomorúan az énekesnő.

Csézyt nagyon megviselte szeretett nagymamája elvesztése, úgy érzi, képtelen a tragédia miatt a Nagy Duett színpadán szerepelni és szórakoztatni a közönséget, ezért kiszáll a versenyből. Duettpartnere, Gesztesi Károly megérti az énekesnőt és elfogadja döntését.

Csézy feladta a Nagy Duettet

Csézy feladta a Nagy Duettet

“Együtt érzek Csézyvel, és bár sajnálom, hogy nem folytathatjuk a műsort, támogatom őt” – jelentette ki Gesztesi.

A Nagy Duettben még nem fordult elő olyan helyzet, hogy valamelyik páros a verseny közben feladja a küzdelmet. A produkció készítői elfogadták Csézy kérését és villámgyosan reagáltak az új szitációra.

“A produkció osztozik Csézyvel a gyászában, természetesen megértettük és támogattuk a kérését. Nekünk, műsorkészítőknek ugyanakkor hamar reagálnunk kellett a helyzetre. Hogy ez pontosan mit jelent, hamarosan bejelentjük, annyit azonban már elöljáróban el kell mondanunk, hogy mivel a versenyhelyzet megváltozott, ezért a szavazást 20-án éjféltől huszonnégy órára lezárjuk, és a legutóbbi adástól érkező szavazatok árát jóváírjuk” – mondta Illés Gabriella, a Nagy Duett producere, aki azt is elárulta, hogy Gesztesi Károly március 24-én este az Egyedül nem megy című számmal nyitja majd meg a műsort, hogy méltóképpen elbúcsúzhasson a nézőktől.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. haili szerint:

    Avval jönnek hogy a Liptai meg nem lépett vissza a haláleseténél?
    Azért mert ő azt csinálja,amilyen.Semmit.Létszüksége a cinkelés a nap 70%-ban,ki kell fejeznie,ki a felsőbbrendű.
    Ellenben a show business másról szól.

    De szép a Csézy a képen.Miért ilyen rusnya elő halottal van van? ja,pénz.