Nagy Duett: Kiesett Szandi és Zsidró Tamás

A Nagy Duett harmadik élő showjában is búcsúznia kellett egy párnak. Gáspár Laciék nyertek, Szandi és Zsidró búcsúzott.

Az estét Szulák Andrea és Papp Gergő nyitották, az Induljon a banzáj és a Hello című szám ötvözetét adták elő. 27 pontot zsebeltek be.

A múlt héten maximális pontot kapott Bangó Margit és Lakatos Márk Besame mucho dala úgy tűnik mellényúlás volt, legalábbis a zsűri csupán 24 pontra értékelte a produkciójukat. Később kiderült, hogy ezzel a tabella végére kerültek, pedig amatőr létére Lakatos Márk meglepően jól csinálja a dolgot.

Harmadikként Csézy és Gesztesi Károly lépett a színpadra, az Egy embertelen dal című nótát adták elő. Az első tíz pontot erre a produkcióra adta a zsűri, összességében 28 ponttal zárt a páros.

Gáspár Laci és Erdélyi Mónika a híres Gangam Style című dalt adták elő, amely a világ legnagyobb videómegosztó portálján a legnépszerűbb klip. Maximális pontot zsebeltek be a koreai dalért, így az élre ugrottak.

Csézy és Gesztesi mellé zárkózott fel Király Linda és Szabó Győző, akik a Love shack című dalért 28 pontot kaptak. Szintén 28 pont tulajdonosa lett Szandi és Zsidró Tamás, akik a Trabantról énekeltek.

Kiesett Szandi és a sztárfodrász, Zsidró Tamás

Kiesett Szandi és a sztárfodrász, Zsidró Tamás

Szinetár Dóra és Dopeman a Walk this way című slágert adták elő, 29 pontot zsebeltek be, így felzárkóztak a második helyre, Gáspár Laci és Mónika mögé.

Az estét Kökény Attila és Cseke Katinka zárták, a Pocsolyába léptem című dal 27 pontot ért a zsűrinél, amivel a mezőny végére tudtak csak kerülni.

Bár Bangó Margit és Lakatos Márk végzett a tabella végén, nem nekik, hanem a harmadik helyen holtversenyben lévő Szandi és Zsidró Tamás duónak kellett búcsúznia. A negyedik élő műsorban hét páros küzd a továbbjutásért.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

 1. tripla x szerint:

  Mai címlap.A Gesztesi szerint,ha a Liptai mindenkinek beszólogat,azt jelenti,hogy rendben a lelke.
  Te jó ég,ezek már hol járnak? A holdon.
  Közben csodálkozik a Liptai,miért szólnak be neki sok ember? Mert rendben van a lelkük:)

  Megnéztem a like állást.
  A szinész,művészek a szimpik?
  Bangó(tuti nyernek,ha nem kényelmesedik el a táboruk)
  Szinetár
  Gesztesi
  Cseke
  Ezek lesznek a végjátékban.Esetleg a Szabóék még beelőznek valakit ezek közül
  Viszont minden idők legjobbja a Gáspár-Erdélyi előző fellépés.Nézze meg mindenki,elképesztő,klubba való a verzió.A Gáspár atmoszférát ad,az Erdélyi pálinkásan jó kedvű.