Malek Mikós csapatok nélkül maradt

Múlt hét szombaton, hatalmas párbaj után kiesett Malek Miklós utolsó mentorált csapata, a NON STOP. Úgy látszik, a nézők szívét jobban el tudja varázsolni egy-egy énekes, mint egy több tagból álló csapat. Nem tudni, hogy mi miatt nem voksoltak elegen a csapatok továbbjutása mellett, de mivel kevés szavazatot kaptak, párbajozniuk kellett, amit sorra elveszítettek.

Az első élő adásban az X-Faktor alatt összeverbuvált duó, Mimi és Gergő távozott a párbaj végén. A harmadik adásban a Nyári testvérekből összeállított kis formációt, a Summer Sisters küldték haza a nézők. Most, az ötödik élő show-ban a hétről hétre rekeszizmokat nem kímélő, ugyanakkor magas színvonalú zenei produkciókat előadó öttagú fiúcsapatnak, a NON STOP-nak kellett búcsúznia.

Malek Miklós mentoráltak nélkül maradt, de senki ne aggódjon, nem ért véget Mikós szerepe a műsorban. Igaz, a hétköznapi rohanások, a próbák, a csapatok pátyolgatása elmarad, de a következő szombatokra is megmarad, mi több, fő feladatává válik az X-Faktor versenyzőinek az értékelése. Ezután még lojálisabban tud véleményt mondani a produkciókról és „mosolygós gyilkos” révén még inkább elvárhatjuk, hogy őszintén, de visszafogott módon mondja el kritikáit.

Hasonló bejegyzések..

6 hozzászólás

 1. Anita szerint:

  Malek Miklós profi elgondolása csapatait illetően, sajnos nem jött be,és mentortársai is érezhetően ellene lobbiztak.
  Mimi és Gergő nem tudta szétválasztani a munkát a magánélettől.Értelmetlen magyarázkodásaik miatt a dalaik és ők maguk is hiteltelenné váltak.A párosítással kapott esélyt sajnos nem használták ki.Pedig,…
  A Nyári-Lányok kár,hogy nem kaptak több esélyt,mert szépek,jók és fejlődőképesek,sokat kell még együtt énekelniük,össze kell szokniuk.
  A Non Stop,a magyar kulturális palettán újat hozott,sajnos csak az igazán ínyencek értékelik tehetségüket.Mentoruk és a média segítsége kell ahhoz,hogy széles körben is elismerjék őket.

 2. kiskos szerint:

  Nem lepett meg egyik benfentes ismerősöm sugása ami a verseny eredményét,és lefolyását ecsetelte.mégpedig:a szavazatoknak semmilyen hatása nincs az eredményre,csakis a TV bevételét növeli,azaz a dolgozók,szereplők,na és a vezetők sztár költségeit fedezi.Kivétel a sztár dijak elól a szereplők,ők csak az ellátást kapják magas szinten.
  A dijazottak névsora már meg van,és csak az utolsó körben változik meg.Addig a Takács fiú megy,igaz lessz még párbaja,de hozza az sms-eket,a pénzt.A széles fiúk kiesése után következik a dagi gyerek,majd akkor derül ki hivatalosan,hogy Takács szerződést szegett,és mehet.Mert az már régen nem titok,hogy Takács nem felel meg a szerződés pontjainak maradéktalanul.De a végsőkig kell,mert szavaznak rá sokan,és a sok szavazat,sok pénz!

 3. sieradzki ilona szerint:

  Csak annyi a hozzá szólásom, hogy eddig is NAGY RAJONGÓJA voltam KERESZTES ILDIKÓNAK, de most akkora lelkiségről tett tanúbizonyságot,ami ritkaság! Akkora lelke van, hogy
  LE az ÖSSZES KALAPPAL ELŐTTE!!!!! NAGYON nagyon kedvelem, most még sokkal sokkal jobban!
  KÖSZÖNÖM!!!!!Ezt muszáj volt magamból kiírni, mert Ő is megérdemli, hogy meg dicsérjék! A versenyzőket, pedig Imádom!

 4. Ennebaba szerint:

  Kedves Pam!
  Ha neked az a véleményed,h a Nikolas nyugodtan mehetett volna akkor rossz a füled is meg a szemed is!!:-D
  Ettől a függetlenül a Non Stop tetszett nekem és sajnálom,h Ők mentek haza. Más már jobban rászolgált.

 5. Pam szerint:

  Én meg azt mondom, hogy a Nicolas nyugodtan mehetett volna. A Non Stop ezerszer többet ér. Különben is ő miért nem a szlovák X faktorban indult? Ha jól tudom ők utálnak minket, mi meg szponzoráljuk őket! Akkor most hogy is van ez?
  Különben a Király L. Norbi a legjobb, csak mozogna ugyanúgy, mint a legelején!

 6. Zoli szerint:

  Nagyon sajnálom, de sajnos látszott és hallatszott, hogy a csapat csak amiatt ment tovább, mert malek adott nekik egyfajta “hangszerelést”. Függetlenül ettúől jóhangulatú, vidám csapat, én szerettem őket, de sajnos énekben nagyon sokat kell fejlődniük, hisz a “hangközérzetükkel” gondok voltak. ….és bizony a a pontos vokál nem hiányozhat egy csapatból. Sajnos jogos volt.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: