Király L. Norbi ballépése

Király L. Norbi nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis Charlie Nézz az ég felé című dalával állt színpadra. Valljuk be, mindenki arra számított, hogy az X-Faktor versenyzője szokásos módon kiereszti rekedt hangját, és az eredeti előadót megszégyenítő produkciót ad elő. Nem így történt! Norbi szíve ott volt a dalban, de hangja teljesen máshol járt.

Nem tudni, hogy miért, de nem sikerült az előadása. A mentorok is értetlenkedve fejezték ki nemtetszésüket. Egyedül Keresztes Ildikó védte anyatigrisként mentoráltját (ezen már meg sem lepődünk). Ildikó szerint csupán annyi van e dalban, amennyit Norbi előadott. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit érez, amikor felcsendül a Nézz az ég felé című szám.

Norbi legszívesebben elsüllyedt volna szégyenében a kritikák hallatán, és arra számított, hogy a nézők is elpártolnak tőle és párbajozni küldik. A kaposvári fiú nem mindennapi tehetség, ez vitathatatlan. Attól, hogy a mentoroknak nem tetszett Norbi előadása, nem azt jelenti, hogy a nézők is „kiszerettek” Norbiból. Más nem is bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a szavazók minden zökkenő nélkül továbbjuttatták kedvencüket a következő X-Faktor döntőbe. A versenyző megígérte, hogy még egy ilyen ballépést nem követ el, meghálálja rajongói szeretetét, és egy lehengerlő produkcióval készül a következő szombatra. Kíváncsian várjuk!

Hasonló bejegyzések..

10 hozzászólás

 1. SZARVADI.EMESE szerint:

  NORBI! NEM TUDSZ ENEKELNI!!

 2. Fanni szerint:

  nagyon tehetséges a Norbi ez tény és valószinü hogy tovább jut én nekem nincsen bajom a Norbival.én abban reménykedem hogy tovább jut,és ha a Norbi el olvassa a levelet akkor{hajrá Norbi igy továb,az egész család szurkol neked}.

 3. eniko szerint:

  de enekes!

 4. xy szerint:

  Norbi, megszerettünk Téged az édesanyámmal. A Charlie szám remek választás volt, ne haragudj, de azt gondolom, elbíztad magad, és nem voltál olyan precíz és lelkiismeretes, mint korábban. Rázd meg magad, állj talpra, és lepj meg minket ismét! Az Alázat a művészek igazi ismertetőjegye, talán túl fiatal vagy még, de mindenképpen jó úton jársz, tetszett a nyilatkozatod a műsor után. Alig várjuk a szombatot, úgyhogy HAJRÁ!

 5. Ditte Donna szerint:

  A csónak nagyobb biztonságban van a kikötőben,de a
  csónakot nem ezért építik!
  Bátran evezz Norbi,hatalmas hátszél segít!!!!!

  Üdv:Donna.

  Üdv:Donna.

 6. Ennebaba szerint:

  Szerintem a Nikolas azért még “szuggesztív” kedves Zoli:-D
  A Norbi is, kettőjük miatt nézem a műsort.

 7. Szuplics Lászlóné szerint:

  Már mindegyik versenyzőnek volt rosszabb előadása! Ezért aztán Nobi ne keseredj el!Fantasztikusan jó amit csinálsz! Hajrá!Már alig várom a szombat estét!Norbi függő lettem

 8. Begyik Tibor szerint:

  +!
  Jó Norbi!

  A siker érdekében Joe Cocker TONIGHT c. számát kellene aelénekelnie!
  A tetkókért kár volt, amúgy pedig Önnek drukkolok!

  Maradok továbbra is: tisztelője.

  Isten áldja!

 9. adam totan szerint:

  csak igy tovabb!
  ez a stilusod!
  Ne torodj senkivel.Egy brazil rajongo!
  Adam Totan

 10. Zoli szerint:

  Igen, valójában tehetség, DE nem “énekes szintján”. ezt tudomásul kéne venni! Az más kérdés, hogy hogy olyan szuggesztív ereje van az előadásainak (kivéve az utolsó, mert ott énekelni is kellett volna), hogy egyértelmű, hogy az “erő vele van”
  A mai mezőnyben senkinek nincs szuggesztiv előadása. Jó énekesek, de semmi több.

  A csapat nem jó, a Noprbi igen, de nme mint énekes. Én neki szurkolok, hisz számomra nincs jó előadó rajta kivül!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: