2011. december 10. - Archívum

Tarány Tamás kiesett – 9. döntő összefoglaló

Tarány Tamás kiesett – 9. döntő összefoglaló

Tarány Tamás 2011. december 10. – 9. élő show. Ördög Nóri ismét lengén öltözött fel, és a szép, vörös ruhájában nyitotta meg az elmúlt x-faktort. A 9. döntő témája a kedvencek volt. Mindegyik versenyző két – két dalt énekelt el. Az egyik a saját választása és kedvence volt, a másik pedig a mentor kedvence. A eddig megszokottól eltérően kimagasló és színvonalas volt a legutóbbi x-faktor, a mentorok is sokkal több pozitív értékelést adtak, mint máskor.

Megnézem »

Kocsis Tibor videó – 9. döntő

Kocsis Tibor Malek Miklós volt a legjobb helyzetben a mentorok között, ugyanis egyedül ő mondhatta el magáról, hogy 2 mentoráltja is versenyben van. Tarány Tamás és Kocsis Tibor. Ezúttal utóbbi, Tibi előadásait nézhetjük vissza ezen az oldalon, ahol a 2 dalválasztás közül az egyik Tibi, a másik Miki kedvence volt. A mentorok pozitívan értékelték az előadást.

Megnézem »

Tarány Tamás videó – 9. döntő

Tarány Tamás A 2011-es x-faktor 9. döntőjének első versenyzője, aki megkezdte a show-t, Tarány Tamás. A téma a kedvencek volt, Tamás így egy magyar dalt választott, a Vad Fruttik együttes Lehetek én is című szerzeménye. Az előadás, az éneklés nagy sikert aratott, és a mentoroknak is egyformán tetszett, bár Ildikó szokásához híven belekötött ebbe is.

Megnézem »

Muri Enikő videó – 9. döntő

Muri Enikő A kisfilmből kiderült, hogy Muri Enikő szereti a lovakat, és egy régi kedvencét látogatta meg az elmúlt 1 hét alatt. A lovaglás Enikő számára kikapcsolódást jelent, mely közben könnyen el tud lazulni, így engedi ki a gőzt, no meg persze a verseny okozta igzalmakat, akciót és a stresszt. Enikő az egyetlen női hang az x-faktorban, és a tét is magas már.

Megnézem »

Baricz Gergő videó – 9. döntő

Baricz Gergő Baricz Gergő másodikként lépett színpadra, első éneklése pedig Keresztes Ildikó mentorának a kedvence volt. A kisfilmből kiderült, hogy a hírekkel ellentétben mégis van valami Baricz Gergő és Kováts Vera között, több képsoron keresztül láthattuk őket, ketten együtt. Az első előadás után természetesen Ildikónak tetszett a szereplés, hiszen az ő kedvencét adta elő Gergő. A többi mentornak is tetszett.

Megnézem »