Tarány Tamás videó – 9. döntő

A 2011-es x-faktor 9. döntőjének első versenyzője, aki megkezdte a show-t, Tarány Tamás. A téma a kedvencek volt, Tamás így egy magyar dalt választott, a Vad Fruttik együttes Lehetek én is című szerzeménye. Az előadás, az éneklés nagy sikert aratott, és a mentoroknak is egyformán tetszett, bár Ildikó szokásához híven belekötött ebbe is.

Tarány Tamás – Lehetek én is (Vad Fruttik)

Tarány Tamás – 2. produkció

Hasonló bejegyzések..

7 hozzászólás

 1. Schläfer Zsuzsi szerint:

  Hol a Rolkó László?

 2. Erzsébet szerint:

  Csak Tamásnak szurkoltam,csak rá szavaztam.Nem értem az egészet,h. eshetett ki.A Gergő nem tud énekelni és még mindíg nem küldték haza.HIHETETLEN!
  TAMÁS NE ADD FEL SOKSZOR SZERETNÉLEK HALLGATNI!!!!!!!!!!!
  Nekem Te vagy a legjobb!

 3. Szilágsi Istvánné szerint:

  Undoríto Tarány Tamásnak a döntőben lett volna a helye sőt meg is nyerhette volna de valami úton kiesett ÉRTHETETLEN.MIt keres az X faktorban Baricz Gergely nálla jobbak sajnos ki estek MIKOR LESZ MÁR HOGY TELJESEN MAGYAR NYERI MEG AZ ILYEN ÉS HASONLÓ VERSENYT .HAJRÁ TAMÁ,HAJRÁ TIBÓR.ÉS HAJRÁ APOLLÓ 23.

 4. Bea szerint:

  Nagyon sajnálom, hogy kiesett Tarány Tamás!
  Szerettem volna, ha Ő győz! Nem értem mit keres még itt a Baricz Gergő!!!

 5. ditke szerint:

  Ez a döntés abszolút ROSSZ!!!!!Te vagy az igazi,legtehetségesebb,legnagyobb,a HANG!!!!!!!!!!!Tomi,menj az úton tovább,mindent tegyél meg a jövőben azért,hogy sokat és sokszor hallhassunk,láthassunk!Nekem befejeződött az X-faktor.Ditke

 6. Rita szerint:

  Szerintem is nagyon jól énekel ez a srác!! Szomorú vagyok, hogy a szakmai mentorok hagyták, hogy ez történjen! A Bariczot már rég haza kellett volna küldeni!!

 7. Bakos Gabriella szerint:

  Sajnálom, hogy nem Tarány Tamás fog győzni,pedig neki kellett volna! Fantasztikus,hogy milyen jól énekel. Az pedig nem olyan fontos, hogy ugra-bugráljon a színpadon.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: