Baricz Gergő videó – 9. döntő

Baricz Gergő másodikként lépett színpadra, első éneklése pedig Keresztes Ildikó mentorának a kedvence volt. A kisfilmből kiderült, hogy a hírekkel ellentétben mégis van valami Baricz Gergő és Kováts Vera között, több képsoron keresztül láthattuk őket, ketten együtt. Az első előadás után természetesen Ildikónak tetszett a szereplés, hiszen az ő kedvencét adta elő Gergő. A többi mentornak is tetszett.

Baricz Gergő első éneklése

Baricz Gergő – 2. éneklés

Hasonló bejegyzések..

9 hozzászólás

 1. Frigur Domokos szerint:

  Szia Gergő!

  Ne add fel a reményt te is a legjobb három helyett végeztél, jó énekes vagy, ne csüng el hogy nem nyerted meg az első ill. a második helyett.
  Akkor is te voltál a legjobb ma!!

  Üdvözlettel:

  Frigur Domokos
  Mesterjós hajmásról.

 2. Frigur Domokos szerint:

  Gergő Nagytehetség vagy, így tovább, nefoglalkozál azzal, hogy ki mit mond rólad.
  Meg kell nyerned ezt a versenyt
  Hajmásról Domokos

 3. bacsadi szerint:

  es mi hiszunk benned sok sikert legy buszke magadra mi azok vagyunk hajra gergo

 4. ildi szerint:

  Ancinak! Már megint írod a hülyeségeidet! Egyszer már ajánlottam neked hogy inkább NE ÍRJ, mert magadat járatod le, de te tudod! Észrevehetnéd hogy eddig csak te vagy ezzel a véleménnyel,kilógsz a sorból! 5:1 egy ellen! Nem veszed észre hogy te vagy a süket? Ha nem hiszed, akkor küldünk neked orvosi igazolást is hogy velünk MINDEN RENDBEN! Egyébként a vélemény nyílvánításod hazugságokon alapszik, MÁR MEGINT!!! Ez pedig az én véleményem, mivel én is elmondhatom! Milyen ember lehetsz te az életben, ha itt is hazudsz!!! Te nem szereted Gergőt, a hangját. Azért még nem kell hazugságokat kitalálni róla! Más viszont szereti és kedveli és TE EZT NEM TARTOD TISZTELETBEN! Majd ha az életben veled fordul elő olyan amit te teszel most Gergővel, nem biztos hogy eszedbe fog jutni, de az élet visszaadja!!! Amit adsz azt kapsz!!!!!!!

 5. Olga szerint:

  Hajrá Gergő!Te vagy a legjobb!Valóban Ábel vagy a rengetegben,ahogy Ildikó mondta az első bemútatkozó dalodnál.Te csak higgyél a dalban és önmagadban és mi
  is hiszünk benned!Mindig gondolj Kányádi Nyergestető versében arra,hogy “Meg nem adta magát a székely,mint a szálfát ketté törte”.És ha majd sztár leszel,akkor se feledd el,hogy honnan jöttél.Egy főldid,aki nagyon büszke Rád és arra,hogy ilyen öszinte,meleg és tísztaszívű fíú vagy.

 6. Sárközi Tibor szerint:

  GERGŐ!!! ZSENI VAGY S REMMÉLEM TE NYERED MEG A VERSENYT!!!!

 7. Marjay Valéria szerint:

  Kedves Gergő!
  Te egy modern mesehős vagy. Székely legény elindul szerencsét próbálni, első éjszaka még szállást sem ad neki senki, aztán kiállja a “próbákat” becsülettel, emberséggel, mágusi képességekkel(Malek mondta!). Most tiéd a királyság egyharmada és még a királykisasszony kezét is elnyerted.
  Naná, hogy irigyelnek! De ez az ő bajuk, ők a defektesek!Már az minősíti a netes mocskolókat, hogy tele vannak az írkálmányaik helyesírási hibákkal. Imádkozom azért hogy a következő szombaton tisztességgel helytállj. Mert csak ez a lényeg! Ehhez kívánok neked sok-sok erőt.
  Marjay Valéria – egy MAGYARORSZÁGI könyvtáros.

 8. Anci szerint:

  Senki nem mondta, hogy beszédhibások is jelentkezhetnek?

  A Zorán számát végig sejpitette, nem lehetet érteni mit motyog.
  Emberek nincsen hallásotok, süketek vagytok?

 9. Frigur Domokos szerint:

  Tisztelt Gergő!

  Nagy rajongod vagyok az X FAKTOR tehetségkutató versenyt meg kell nyerned, azt is tudtuk, hogy a legjobb 3 között leszel.
  De azon leszek, hogy az első helyezetet elérd, természetfeleti erőkkel segítelek, hogy megnyerd.
  Hajmásról, Frigur Domokos mesterjós