Zámbó Krisztián apja nyomdokaiba lépett – 1. válogatás

Zámbó Krisztián apja nyomdokaiba lépett. Vagy mégsem? Ő azt állítja, hogy a saját lábán akar futni, és az apja nélkül is elismert énekesnek tekintsék.

Nos, űgy tűnt az x-faktor 1. válogatásán sikerült bebizonyítania, hogy apja hírneve nélkül is igen jól tud énekelni.

Bár állítása szerint nem szeretné, ha édesapjához hasonlítanák, a hang, a tehetség megtévesztően hasonló. A mentorok véleménye szerint büszke lehet fiára Zámbó Jimmy, de ha nem a fia lenne Krisztián, akkor is egy igazi tehetség lenne, és akár apjár is túlszárnyallhatná.

Zámbó Krisztián az 1. válogatásban – Bukott Diák Videó

Szerinted Krisztián énekel olyan jól, mint Zámbó Jimmy? Ha igen vagy jobban, nyomj egy lájkot!

Hasonló bejegyzések..

21 hozzászólás

 1. mikacsik szerint:

  aha,akkor biztos h az en fullemmel van a baj,szerintem meg mar reg ki kellet volna esnie,ez mar a donto,nagyon szarul enekel!!!!

 2. no fan szerint:

  na akkor én nem értek hozzá biztosan , mert ez egy kalap szar volt nem éneklés szégyen hogy továbjutott ,gyere sírj a vállamon most a másikon , ja na meg az apja se volt király esetleg a begyepesedett , megcsömörlött unatkozó vidéki háziasszonyoknak .

 3. Anikó Mária szerint:

  Ne az apád dalaiból akarj Te is profitálni,apádat sem szerettük mindannyian,próbálj saját daalaiddal érvényesülni.Egyébként nincs rossz hangod,értek hozzá, de legyén ÖNMAGAD” Sok sikert.

 4. Anikó szerint:

  Ne az apád dalaiból akarj Te is profitálni,apádat sem szerettük mindannyian,próbálj saját daalaiddal érvényesülni.Egyébként nincs rossz hangod,értek hozzá, de legyén ÖNMAGAD” Sok sikert.

 5. Kathi szerint:

  Soha egy számon sem sírtam még de ahogy elkezdtél énekelni valamit megérintett bennem és kicsordultak a könnyeim! Csak így tovább! Szurkolok neked! *-*

 6. Szonja szerint:

  Szerintem szép, magas fekvésű hangja van, tehetséges is. Viszont ez a túl érzelmes stílus nem illik hozzá. Többféle stílusban kellene kipróbálnia magát, hogy rájöjjön, mi fekszik neki. Akár rockot is énekelhetne. Vagy más nyelven, pl. angolul. És próbáljon meg önmaga lenni, egyéniség. Ki kell lépnie az apja árnyékából.

 7. sziklák szerint:

  Kedves Krisztián!
  Nekem édesapád nem volt a kedvencem, de Te még lehetsz! Csak arra kérlek, hogy Önmagad maradj, és ne haladj tovább a nyomában. Te még nagyobb is lehetsz, de árnyék ne maradj, mert akkor elvesztél. Az se érdekeljen ha mások azt várják Tőled. Te Krisztián legyél, aki nem bujik az apja bőrébe!

 8. laszlo. szerint:

  Nagyon jó a hangod,és remélem te fogod megnyerni a nagy csatát,én is nagyon szerettem az Édesapádat ahogy énekelt,kivánom tiszta szivből hogy te is egy Király legyél.

 9. Bubuka szerint:

  Kívánom,hogy a GYÉMÁNT tovább ragyogjon Krisztián HANGJÁBAN!!!

 10. bamba szerint:

  nagyon szép hangod van Krisztián csak igy tovább de a világon csak egy KIRÁj van az is a faterod ve hagyd aba az éneklest sok sikert

 11. Katalin szerint:

  Nagyon jó hangja van.Szerintem meg fogja osztani a közönséget épúgy mint az apja.Nehéz dolga lesz,mert sokakban él az apja emléke.Hozzá fogják hasonlítani és ő soha nem lesz olyan,mert ő Krisztian nem roszabb mint az apja,de azt várják tőle,hogy olyan legyen.

 12. suma szerint:

  az apját nem lehet utánozni .olyan még egy nincs a világo.

 13. Kata szerint:

  Zseniális volt!!!

 14. Alisa szerint:

  Krisztián hangja remek,remélem olyan sikeres lesz mint az édesapja,csodás géneket örökölt ezért szerintem,ha nagyon dolgozik az álmán talán a királyt is felűlmúlhatja,én nagyon szoritok neki.

 15. Dóra szerint:

  A hideg végig szaladt rajtam mikor meghallottam a hangját .A meglepetéstől , az ámulattól .Előadás módján változtasson .Nézzen a közönségre , ne rugózzon éneklés közben .Csobot Adáé lehet az ellenfele ebben a műsorban .

 16. zsuzsa szerint:

  szerintem is jó volt Krisztián,bár édesapja hangja senkihez nem mérhető!!!

 17. katalin szerint:

  Csodálatos!!! Zámbó Krisztián hangja!!!