A Like lánycsapat továbbjutott: Mentorok Háza

Like (Molnár Szulita, Barnicskó Petra, Gubik Petra). Hát lehet őket nem kedvelni? Bár nem csak ez volt a fő szempont, de Nagy Feró megadta nekik az esélyt az x-faktor döntőben.

Igen, a 3 grácia továbbjutott a mentorok házából. Talán nem is volt kétséges, hiszen 3 remek hangi adottsággal rendelkező hölgyről van szó.

Mindazonáltal ott van Gubik Petra is, aki már korábban is próbálkozott, és méltán emelte a csapat fényét és tehetségét.

Persze az sem kizárt, hogy a “Nemzet Csótánya” nem tudott nemet mondani a 3 fiatal lánynak. Mindenesetre a végeredmény a lényeg, a lányok a döntőben vannak.

A Like előadását nézheted vissza, melyet a mentor házában adtak elő:

Like (Molnár Szulita, Barnicskó Petra, Gubik Petra)

Na most, ha egyszer Like a lánycsapat neve, mivel is lehetne üdvözölni őket az x-faktor döntőjében, mint nem egy LIKE-kal? : ) Akkor kattints a tetszik gombra, gyorsan! : )

Hasonló bejegyzések..

7 hozzászólás

 1. Lizett szerint:

  Mindig dicséri Keresztes a lányok megjelenését, pedig valami nem oké!!!A hosszú szőke hajú lányra kellene találni valami elfogadhatóbb ruhát. Még ha terhes, akkor sem kellene annyira hangsúlyozni a pocakját.A múltkor is övet tettek a vastag derekára, persze ő is hibás abban, hogy eltűri.
  Zámbó már nevetséges, ő is, a mentora is érzi. Persze énekelni lehet, ott a fürdőszoba, de ne vegye el a lehetőséget mások elől.
  Az első és második X faktorban jobban ügyeltek a megjelenésre. Szörnyű volt a szőke Like frizurája is, inkább arra kellene törekedni, hogy jobban besimuljon a másik két lány közé.

 2. Fecóka szerint:

  Jók vagytok csajok,így tovább rátok szavazok mindig.Feró ugyis a dőntöig visz benneteket.HAAAjrá.

 3. Piadone szerint:

  nagyon jók voltak és nagyon jó a hangjuk!:)

 4. gyuszi szerint:

  jok a csajok is DE Krisztian jobb

 5. Ildi szerint:

  Hajrá csajok, jók vagytok!!!