X-faktor 4. élő adás: Kiesett a ByTheWay

Az X-faktor negyedik élő showjában a november 1-jére való tekintettel visszafogottabb dalokat választottak a versenyzők. Csordás Ákos és a ByTheWay párbajozott, a fiúcsapatnak kellett búcsúznia.

Kilencen vágtak neki a negyedik élő adásnak. A múlt héten párbajozó Batánovics Lili kezdte az estét, minden mentor elégedett volt a fiatal lány produkciójával. Mentora azt is kihangsúlyozta, hogy most először volt igazán fedésben a dal és Lili egyénisége. Lilit Csordás Ákos követte. Az ifjú tehetség nem bűvölte el egészen a zsűrigárdát, Szikora szerint például kifejezetten hamiskásan nyitott. Geszti vegyesen értékelte Csordás produkcióját, egyedül talán Alföldi volt, akitől tényleges dicséretet kapott.

A harmadikként fellépő ByTheWay formáció sem nyűgözte le a mentorokat egészen. Alföldi és Gabi szerint is túlságosan művi és megcsinált volt az egész előadás, Geszti ennek ellenére megvédte a fiúkat, szerinte ilyen ez a popzenei szakma, el kell fogadni. Negyedikként Krasznai Tünde érkezett egy P!nk nótával. Krasznai sok dicséretet zsebelt be, a direktor szerint a lány nagyon jól tud közölni az előadásaival. Gabi úgy véli, Tünde igazán bátor lány, hogy képes volt elmondani az életét. Szikora szerint énekelt már a lány jobban, mint a P!nk dalt, de ugyanakkor dicsérte is.

A negyedik körben a ByTheWaynek kellett búcsúznia

A negyedik körben a ByTheWaynek kellett búcsúznia

Szabó Ádám a Ladies Choice című musicaldallal érkezett a Hajlakkból. Minden mentor egyöntetűen dicsérte a fiút a produkciójáért, amire hosszú hetek óta nem volt példa. A Fat Phoenix a híres Éjjel-nappal Budapest betétdalát adták elő alternatív változatban. A srácok pozitív kritikákat zsebeltek be, egyedül Alföldi kritizálta az energiaszint leesését az előadás közben.

Danics Dóra Janis Joplin egyik dalát adta elő. Szikora szerint Danics nem őrült meg eléggé a színpadon, ellenben Alföldi szimpatikusnak tartotta, hogy az számított az énekesnek, hogy a közönség érezze jól magát, ne ő. Egy francia nótával érkezett a showba Péterffy Lili, aki sok kritikát kapott az elmúlt élő adásokban. A mentorcsapat megdicsérte Lilit, Alföldi egyenesen azt állította, a lány most volt a legjobb.

Utolsóként Bozsek Márk lépett fel a Féltelek című közismert dallal, talán a legszélsőségesebb mentori reakciókat váltotta ki a performansz. Alföldi azt tanácsolta Márknak, hogy nem kell félnie, adjon ki magából minden érzelmet. Gabi örült, hogy semmi színészkedés nincs Márk előadásaiban. Szikora ellenben azt jegyezte meg, hogy nagyon elrejtette az érzéseit a dal mögé. A legnagyobb kritikát mentorától kapta Márk, hogy nem adta jól elő a dalt, hamis volt, de dolgozni fognak rajta.

Az X-faktoros hétvégék során először derült fény arra, hogy hogyan is álltak a szavazatok: az akkori állás szerint Szikora és Alföldi egy-egy versenyzője párbajozott volna.

Vasárnap kiderült, Csordás Ákos és a ByTheWay párbajozik. A mentorok nem tudtak dűlőre jutni, 2-2 szavazat után a nézői voksok döntöttek, mely szerint a ByTheWaynek kell távoznia az X-faktorból.

A következő adásban már csak nyolcan küzdenek az elsőségért, Szikorának már csak egy csapata van.

Hasonló bejegyzések..

5 hozzászólás

 1. view szerint:

  Kiszállt a Bozsek? Túl átlátszó az egész.
  Persze lehet a srác felmérte,vannak nála valósan jobbak.
  Viszont közben azt is tudta,hogy a Barátok közt fan club pénze megnyerheti neki.
  Ebből a kettőségből meg ő jött volna ki botrányosan.
  DE az Rtl se tiltakozott a tegnapi bejelentés ellen,ő is a botrány része lett volna,ha egy ilyen közepes Bozsek nyer és hátha így nő nyeri.
  Nem biztos a Danics lehetősége,mivel ott vannak még a fiúk.

 2. view szerint:

  -A Schiwert nem kért elnézést,amiért egy gagyi ötletük(állás hátsó lebegtetése) miatt esett ki a byetheway csapata.Alföldi is hibázott,mert a munkaadójának tett be.
  De mit nekik egy byetheway nagy sms pénz lehetőség,van a széfben.
  Most azon rimánkodnak,hogy akár nő nyerhet.
  De a Barátok közt miatt a Bozsek a legnépszerűbb a Face-en.
  Szóval halad a botrány felé a műsor.Talán a Danics nyerhet?

  -Istenest az apja tolta be,majd aztán Rtl pólót vett és társkereső irodát nyitott.Ott fogadja azokat a csajokat,akik nagyon közszereplők akarnak lenni.Persze ezt átvitt értelemben mondtam,de ez a lélektan.Ezért van onnan több nője,akik az Rtl-t szeretik.Ezt a csávót már sose fogják szeretni,csak Németországban,ha ismeretlen.
  Istenes tehetségtelen és önző is.Ezért nézett mindig furán a nézőkre,amikor a Csobot beszélt.
  A Csobotnak nem lett volna szüksége erre a “nagyon közszereplő akarok lenni” Istenes irodára.Fordítva ült fel a lóra.Fölösleges volt ebbe a celeb kaparó világba menni,neki ott van a színész-énekes világ.

  -Sok magyar nőnek önértékelési gondja van.Nézzétek meg az utcán,sokan árnytalan zombie-kal mászkálnak,közben Clooney kisugárzást érdemelnének,mert a sok magyar csaj is erősen néz ki.De lehet inkább a papucs kell vagy pénz.
  Láttam a Lilut is az utcán,hozzá képest egy gnómmal van,de lehet a Rettegés fokánál még kislány volt.

 3. d szerint:

  helyesbítek egy részt,mert a Geszti a csapatra tett.
  Ha az Rtl bőven maga alá is tett,hogy egy új szisztémával az állásról rébuszokban kezdett beszélni,de ebben a fázisban még volt a mentor gát lehetőség is.Nem a Geszti,hanem Alföldi tetőzte az Rtl gagyi ötletét,mivel ő nem választotta a csapatot.
  Ehhez ért az Alföldi,botrányok,nemi szervek,ezért közepes mindig a kritikában az ahol jelen van.
  Szikora közben kifakadt és az egész felépítés egy darab .. tartja.
  Tóth már nem bírja és részegen ül be.
  De a lényeg a nézettség,a teljesen feladó tv2-est verni meg olyan,mint aki ott sincs.Levegőbe üt az Rtl és büszke.

 4. d szerint:

  Még a szereplőkről,aztán befejeztem.

  -Sokakat nem,de az Istenest két nap alatt beérte ebben a felolvasó “szakmában” Csobot.És még a Csobot nézz fel rá remegve,hogy jó csináltam,miközben Istenes a szemével elnézést kér a nézőktől és figurázza a testbeszédben?
  Ennek a csajnak,ha furcsa is a beszéde,önértékelési zavara van,ezért került rossz kapcsolatba.Vagy a sir Istenest,a(kocsikat tesztelőt) szereti?:))

  -A Krasznairól előkerült egy megalázós szadó,kötözős,nagyon kemény.
  A nők 99%-a nem alázza meg magát nyilvánosan,hogy piros cipőben,piros kabátban menjen végig a körúton.(women in red)
  Szóval sokkal rafináltabb és tudatosabb ez a csaj,minthogy állandóan sajnáltassák a retorikában a csajt,hogy fújta a szél és most tette le.
  Másokat nem sajnáltatnak.

  -Péterffyről kiderült hogy nagyon érzi a valódi elágazásokat.Hatalmas egó rejlik ott,ami csak vészben jön.pl mentor ház döntő és most a francia átvedlés.Ő nyerte meg a hetet,szenzáció volt.
  Persze nő nem nyerhet,meg a Danics összeségében jobb volt.
  Ha a Bozsek barátok közt stábja nyeri meg a versenyt,az a végső döfés a kultúrán és végső bélyege annak,hogy ez csak egy pénzbeszedő tévés “maffia” ötlet.A rendszer ugyan az,ott védelmi pénz,itt klip pénz:)

  A kultúra magának utat talál,mint a Tejút rendszer és benne a bolygók és az egyiken az élet.Nem kell ehhez ez a show,ez csak az Rtl villanyszámlája.

 5. d szerint:

  vagy
  a)Csalt az Rtl,hogy eltörölje az egysíkúságot.Hetek óta ugyan azok párbajoznak.Ez a párbaj meg durrant,sok lesz rá az ugatás és a cikk.

  b)De a másik oldalról megközelítve,az Rtl,az nem szólhat be magának avval,hogy az egyik legnagyobb pénzküldő bázis lehetőségét a negyedénél kiejti.

  Tehát a summa az,hogy maga alá ….az Rtl,avval hogy a héten kitalált egy rébuszokban beszélést a nézőknek.
  Egy ilyen show-ban a nézettség 1%-a vagy még annyi sem szavazz.
  Ezek a dumák,hogy az ország döntött,ez kamu.Persze a tv régi nézettség mérést alapul véve,amikor kivetítik a te véleményedet több alteregódra:),akkor mondjuk az a pár ezer leadott szavazat,a valódi életben emelkedhet,mint szimpátia nézés.
  magyarul,a like,vállveregetés az több,mert az ingyen van.
  Szóval az Rtl maga alá csinált avval,hogy ilyen kevés szavazatszámnál ,amit tetőznek az azok közötti kicsi különbségek is,elkezdte az utolsó 4-et nyomni a szövegkörnyezetben,mint az állat,az elsőkre meg senki nem tett.Üstökösként költöttek a szimpatizánsok a csajokra,Lilikre,meg a Fat-re,Bozsekra.
  Mi az istenért beszélt rébuszokban az Rtl,amikor a net-en látni a tetszési index-et? Amikor a mentorok is tudják,ki-kivel csatázhat.
  Nem a végső,tipp mix tuti sorrendet tudja az ember,hanem a verseny körvonalát,a lefutását azért lehet tudni a klip kattintásokból.
  Most nem ennek az ellenkezője bizonyosodott be,hanem hogy az Rtl egy gagyi elemző.
  Lebukott az Rtl hogy milyen kicsi számok és azok között is kicsi különbségek lehetnek és nem az ország szavazz.Hát most kiderült.
  Amerikában ezért mutatják meg már a teljes listát és még a lélektant is.(különbség)
  Ugyanis rájöttek,hogy a szavazni szerető emberek nem fognak pénzt adni,ha nem érzik a valós veszélyt,hanem esetleg gyűjtik a valós helyzetre.Emellett van egy mentor gát is,még ő is menthet favoritot,de a Geszti megcsappantotta az Rtl kasszát:) Több pénzt kilehet volna még facsarni a tini csapatból.
  De MO-n banánköztársaság van.
  Mo-n ostor van,te…te,miért nem fizetsz.
  Az agyhalott Istenes,az ne a mások zsebét rázza,szinte őrjöngőt hogy szavazzanak.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: