X-faktor 3. élő adás: Eckert Anikó kiesett

A 2013-as X-faktor harmadik élő showjából Alföldi Róbert mentoráltja, Eckert Anikó búcsúzott. Párbajtársa szintén Alföldi tanítványa, Batánovics Lili volt.

A harmadik élő showt a Fat Phoenix formáció kezdte Kylie Minogue dalával. A fiúk a múlt héten elég negatív kritikát kaptak, ám a Kylie nótát minden mentor értékelte. Őket – a később búcsúzó – Eckert Anikó követte, aki egy Amy Winehouse dalt hozott. A lány óriási dicséreteket zsebelt be az ítészektől, Szikora úgy vélte, most már érthető a lány szereplése a döntőben. Tóth Gabi is elismerő szavakkal illette az előadást.

A Fall Out Boy nótájával érkezett a versenybe Csordás Ákos. Alföldinek tetszett az éneklés, de úgy érezte, Ákos nem volt mindig elég laza az előadás közben. Szikora és Geszti is nagy szavakkal illette Gabi versenyzőjét. Az előző héten párbajozó Péterffy Lili egy Belmondo dalt hozott, a mentorok nem voltak túlságosan jó véleménnyel az előadásról. Gabi örült, hogy visszataláltak Lili igazi stílusához, ám nem hitte el neki azt, amit látott és hallott. Geszti Péter szerint jó volt az előadás, de nem tett rá semmiféle hatást.

Bozsek Márk is megosztottak a zsűrit. A fiú végre bezsebelhetett egy pozitív kritikát Alföldi Róberttől, de a másik két zsűritag nem volt maximálisan elégedett a fiú előadásával. Szikora szerint a végére érte el azt a szintet, amivel kezdenie kellett volna, és Gabi sem volt elégedett az energiákkal.

Batánovics Lilit is komoly kritikák érték. Rihanna Unfaithful dala nem aratott nagy sikert a zsűritagoknál. Mindenki szerint jól énekelt a lány, de az érzelmek nagyon hiányoztak az előadásból. Alföldi megvédte mentoráltját, hogy nem egyszerű dolog az érzelmek átadása, és ezt is meg kell tanulni.

Alföldi Róbert és mentoráltjai, Eckert Anikó és Batánovics Lili

Alföldi Róbert és mentoráltjai, Eckert Anikó és Batánovics Lili

Szabó Ádám vegyes kritikákat kapott, Szikora Róbertnek ő adta a legnagyobb élményt az este folyamán, Alföldi szerint voltak a dalban jó és kevésbé jó pillanatok is. Geszti Péter sem volt túlságosan odáig a produkciótól, úgy vélte, Ádám állandóan le akarja győzni a dalt, amit választ.

Danics Dórának a Márti dalával sem sikerült elnyernie a rendező szívét, Alföldi számára a csoda most is elmaradt. Gabi szerint Dórának ez a dal volt a versenyének nagy pillanata. Szikora is szép kritikával illette Geszti Péter versenyzőjét.

Utolsó előttiként a ByTheWay lépett fel Toto klasszikussá vált Africa című dalával. Alföldi szerint a fiúk elég visszafogottak voltak. Gesztinek nagyon tetszett a fellépés, Gabi azonban nem volt teljesen elégedett, a srácok túlságosan “fiúbandásan” adták elő az ismert nótát.

Utolsóként Krasznai Tündét láthattuk a színpadon, egy Lana Del Rey dallal érkezett. A mentorok kivételesen megkritizálták a lányt, nem voltak vele teljesen elégedettek.

Vasárnap kiderült, hogy Batánovics Lili és Eckert Anikó fog párbajozni. A lányok sorsát a mentorok döntötték el, Tóth Gabi kivételével mindenki Batánovics Lilit küldte tovább.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

 1. d szerint:

  Városi legenda hogy nő nem nyer-szóltak az Rtl-ből.
  Közben eddig 7 ilyenféle(4 csillag,3 Faktor) versenyben nem nyert nő.
  Az Rtl tehát az,aki attitűdben,a 10 év alatt félrenevelt és intoleranciára nevelt a saját nem iránt.Mivel a tv2-n nyert sok nő.
  A nagy számok törvénye alapján fog nyerni nő,akkor meg majd megszólalnak,ugye hogy megmondtam.Nevetséges.
  A Danics nem veszélyesen szép,ami zavarná a másik nőt a villamoson.Emellett a Danics több műfajban és színpadi jelenlétben is jó.Szóval ha a nagy számok törvénye alapján megkegyelmeznek neki,ő megnyerheti.
  Persze ott a byetheway,aki lehetne ország kedvenc,ha eltalálja a számokat és akrobatika(tánc) is belevisz.Ezt a poharast is később kellet volna bedobni,amikor melegszik a verseny.

 2. d szerint:

  Az Rtl is elérte az alját.
  A két utolsó egy lány és egy fiú-közölte.
  Tényleg? Azt hittük egy fóka és egy pingvin.
  Sokan nézik,talán a verseny szellem miatt.
  De sokan nem nézik,mert harmadik tányérra már tök kiszámítható az íze.
  A mentor viselkedés és a lebonyolítás.
  Az Eckert sírása a szokásos kiközösítésének szólt(üldözés),a nők mindig is kiközösítették.
  jön jön jön a többi nő:)))
  Nő nyerhet? Igen,de idén sincs.Ha egy hímnemű gypsy is megveri a szerény Antalt,aki ősmagyar(ősterületről),akkor nincs miről beszélni.
  A Danics nagyon jó,de a fiúk közül is van erős.(byetheway,a Szabó meg egyre jobban tetszik a nőknek)