Puzsér Róbert és Kiszel Tünde – kibontakozó románc?

A Csillag születik nyersen őszinte ítésze, Puzsér Róbert elrejti a publikum elől a magánéletét. Kiszel Tünde viszont annál inkább szereti megosztani a közzel az őt érintő apró-cseprő mindenségeket.

S minthogy Puzsit ennyire felkapta a média, a naptárlédi világgá kürtölte, hogy ők bizony kapcsolatban álltak egymással.

“Róbert tetőtől talpig férfi, ezt nálam senki nem tudja jobban!” – Újságolta a Story magazin egy munkatársának Kiszel Tünde. A magát médiaszemélyiségnek kikiáltó édesanya és Puzsér egy időben tevékenykedtek a Budapest Televíziónál. Tündi elmondása szerint ott figyeltek fel egymásra: neki Róbert folytonos kiabálása, a férfinek pedig Tünde mély dekoltázsa szúrt szemet.

“Mindig nagyon udvarias és előzékeny volt, ha összefutottunk a folyosón, úriember módjára nyitotta nekem az ajtót, és engedett előre. Néha zavarban volt, amolyan kisfiúsan, ami, bevallom, nagyon imponált nekem.”

Puzsér Róbert és Kiszel Tünde

Puzsér Róbert és Kiszel Tünde ???

– Áradozott a kritikusról a férfifaló. Abban az időben több ízben mesélt a férfiról barátainak, akik szerint természetes volt, hogy felkeltette Tünde érdeklődését, hiszen kísértetiesen hasonlít kislánya, Donatella apukájára – aki állítólag a híres operett énekes, Lukács László (habár ezt az úriember aljas rágalomnak tartja). A barátai ugyanakkor azt is mondták neki, hogy házi nyúlra nem lövünk.  S bár nagy volt a kísértés, hogy Tünci megmutassa fehérnemű gyűjteményét a kritikus úrnak, végül megfogadta a tanácsot – elmondása szerint.

A sztármagazin megkereste a másik érintettet is az üggyel kapcsolatban:

“Nem emlékszem, hogy életemben találkoztam-e személyesen Kiszel Tündével. Nincs kizárva, hogy megfordultunk egy térben, mert másfél éven keresztül kéthetente műsort vezettem a Budapest TV-ben, ahol valaha ő is ott dolgozott. Amiben biztos vagyok, hogy soha egy szót sem beszéltem vele, arra nyilvánvalóan emlékeznék.”

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. mamszi54 szerint:

    Jóba kötöttél bele Tüncike. 😀 😀