VV Gergő és Nikó szakítottak

Mindössze másfél hónapig tartott az ÖsszeEsküvőkből ismert Niko és a Dukai Regina testvérének, VV Gergőnek a kapcsolata. Júniusban még Nikó az ÖsszEsküvők másik szereplőjével, Ricsivel járt.

Júniusban, amikor az ÖsszeEsküvők két szereplője, Nikó és Ricsi szakított, a lány még nem volt egészen biztos abban, hogy ez végleges szakítás.

Edzőterembe kezdett el járni, és ott ismerkedett meg a lány Dukai Gergővel, vagy ismertebb nevén VV Gergővel. Szimpatikusak voltak egymásnak, üzeneteket váltottak, különböző helyekre eljártak, mint például moziba és focimeccsre.

Nikó nem akart így bánni Ricsivel, hogy mással találkozgat, amíg az ő dolgaik nincsenek teljesen lerendezve. Ejtette Gergőt,  és visszatért hozzá, ám nem bizonyult tartósnak a dolog, így ismét Gergő oldalán vigasztalódott nem sokkal később.

VV Gergő és Nikó szakítottak

VV Gergő és Nikó szakítottak

Miután sikerült megbeszélniük és tisztázniuk Nikó kitérőjét, a két fiatal végre egymásra találhatott. Ám a második kör sem bizonyult tartósnak, másfél hónap után szakítottak egymással.

A Való Világ szereplője úgy nyilatkozott a Blikknek, hogy nagyon megviselte a szakítás, mert általában nem szokott ennyit belefektetni egy kapcsolatba. Nikó is megerősítette a lapnak kapcsolatuk végét, de többet nem kívánt mondani az ügyről.

Hasonló bejegyzések..