Színészetre adja a fejét az olimpiai bajnok Ryan Lochte

Ryan Lochte, a 28 éves ötszörös olimpiai bajnok, rövid- és hosszúpályás medencében, huszonötszörös világbajnok, amerikai úszó annyira népszerű hazájában, hogy a rendezők felkérték őt egy epizódszerepre a Beverly Hills 90210 című fiatalokról szóló sorozatban.

Bár kétségtelen, hogy Lochte a medencében nem akkora sztár, mint kortársa, a most visszavonult tizenötszörös olimpiai bajnok, Michael Phelps, a való életben annál inkább, lányok ezrei vannak oda a híres olimpikonért. A londoni olimpián gyémánt a két aranyérmet is nyerő, fogdíszével villogó úszó most nem csak a medencében, hanem egy filmsorozatban, a népszerű Beverly Hills 90210 5. évadában is bizonyíthat.

A rendezők úgy döntöttek, a lányok kedvence -egyelőre- egyetlen epizód erejéig fel fog tűnni a sorozatban, amelyben saját magát alakítja majd, így nem biztos, hogy meg tudja csillogtatni minden színészi tehetségét az úszócsoda. Lochte, aki nemrégiben költözött Los Angelesbe, a szereplés után elképzelhető, hogy további felkéréseket is kaphat majd, ugyanis nagyon érdeklődik a filmipar iránt, a Funny or Die több vicces videójában is feltűnt.

Ryan Lochte, az olimpiai bajnok színésznek állt

Ryan Lochte, az olimpiai bajnok színésznek állt

Nem újkeletű dolog híres sportolókat szerepeltetni filmekben vagy sorozatokban, hazánkban Gyurta Dániel olimpia bajnok úszónk is alakította már saját magát a Barátok közt című sorozatban.

Az epizódra egészen őszig várniuk kell a rajongóknak, Lochte epizódja ugyanis csak október 29-én mutatják be az Államokban. Hazánkban a premier későbbre tolódik, amelynek még nincsen időpontja.

Hasonló bejegyzések..