UFÓ repült el egy ipari park fölött

Egy amerikai autós nem mindennapi látványt filmezett le: egy lebegő földönkívüli járműről készített megdöbbentő képsorokat.

De az is lehet, hogy csak egy ügyes számítógépes trükköt látunk? Mindenki döntse el maga!

Az idegennek tűnő járművet egy új-mexikói ipari park fölött kapta lencsevégre egy autós, aki égre-földre esküszik, hogy tényleg UFÓ-t látott.

Brit lapinformációk szerint a felvétel azért különleges, mert ilyen jó minőségű videót ritkán készítenek repülő csészealjról. Ugyanakkor egy szakértő – Stephen Hannard, egy földönkívüliekkel foglalkozó tudományos társaság tagja – azt mondja, hogy elképzelhető, csak egy ügyes számítógéptrükköt látunk. Nem mellesleg legtöbbször a fantáziánk dönti le, hogy mit akarunk látni és elhinni – véli a szakember.

Tényleg UFÓ van a felvételen?

Hasonló bejegyzések..

4 hozzászólás

 1. Vesó szerint:

  Én hiszek az UFÓK-ban,de szerintem ez kamu. 😀

 2. Marcsi szerint:

  Mi is láttunk a lányommal hasonló járművet 2006.08.10.-én éjszaka fél egykor. A kertünk fölött repül lasan, kör-körös mozgással, nem tul magassan. Nagyon fényes lemeznek tűnő, köralakú tárgy volt. Nem láttunk benne fényt, nem is világított. Azóta nézegetem az interneten az UFÓ képeket. De ugyan olyat nem látok. Köralakú rész volt a közepén
  alul-felül és mellette vagy három bordázott rész volt szintén
  alul-felül. Hasonlót lehet látni a képeken, de ennek az alsó és felsőrész között volt kb. egy méteres egyenes szakasz, vagyis oldala.
  Az átmérője kb. öt méteres volt. Azóta is találgatjuk, hogy mi lehetett.
  Ez igaz, mindd ketten láttuk. Gondoltuk, hogy nem-e valamelyik ország ürjárműve volt. De amit ezekről képet láttunk azoknak szárnya is va. Ennek viszont nem volt és hangot sem adott ki, csendben körkörösen haladt. Esküszöm, hogy láttuk a Tisza-tó egyik városaban.

 3. Szilu szerint:

  Szerintem sem kamu a felvétel, ma már lassan hétköznapi történetnek számít egy ilyen obijektum hiszen nyílt titok hogy számos ország gyárt ilyen típusú járműveket már sok éve.

 4. Névtelen szerint:

  Valóságosnak tűnik.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: