Kiderültek a Nagy Duett 2 sztárpárjai

Hamarosan útjára indul a SuperTV2-n a Nagy Duett második évada. Kiderültek a leendő párosok.

A műsor készítői nem egyszerre szivárogtatták ki a Nagy Duett 2 szereplőit, hanem szépen fokozatosan derültek ki. A nevek már kiderültek korábban, de a párosításokra még várni kellett egy kicsit, ma derült fény arra, hogy ki kivel fog megküzdeni az elsőségért. A pénteki SuperMokka adásában jelentették be a párosításokat.

A műsorvezetők nevére már korábban fény derült, a showt Liptai Claudia és Tilla fogják vezetni, a zsűritagok neve is ismert, ők: Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor.

Február 10-én jön a Nagy Duett 2.

Minden énekes mellé egy nem énekest osztottak be, a párosok hétről hétre új produkciókkal készülnek, akár csak a többi tehetségkutató műsornál.

Februárban indul a Nagy Duett, a műsorvezetők Claudia és Tilla lesznek

Februárban indul a Nagy Duett, a műsorvezetők Claudia és Tilla lesznek

A megasztáros Gáspár Laci Erdélyi Mónika műsorvezetőnővel fog fellépni, a szintén megasztáros Kökény Attila Cseke Katinka színésznővel alkot majd egy párt. Szulák Andrea a műsorvezető Papp Gergővel lép majd fel, Király Linda a színész Szabó Győző párja lesz.

Csézy partnere Gesztesi Károly lesz, míg Szandi Zsidró Tamás mesterfodrászt segíti majd. Szinetár Dóra a rapper Dopemannel lép majd fel, Détár Enikő pedig a szakács Kovács Lázárral alkot majd egy párt. Bangó Margit Lakatos Márk stylisttal fog duettezni, Pataky Attila párja pedig a modell Görög Zita lesz majd.

A Nagy Duett második felvonása február 10-től lesz látható majd a SuperTV2-n.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás