TE és a Megasztár

Már csak három nap van hátra az ötödik Megasztár kezdetéig, fokozódik a kíváncsiság és a várakozás. Bármennyire is sikeresek voltak a korábbi adások, most megjelent egy komoly rivális, így hát bizony meg kellett újulnia a műsornak. Igaz, a sikeres recepten nem szívesen változtat senki, tehát a készítőknek is meg kellett találni az arany középutat.

Hiába igyekszik nagyot dobbantani az RTL, a Megasztár joggal remélheti, hogy ötödszörre is erős produkcióval tud előállni. Till Attila a napokban kihangsúlyozta, két újítás ad igazi pikantériát az idei show-nak. Az egyik az, hogy énekes-formációk és zenekarok is megmutathatták magukat a válogatókon, ezzel színesítve a felhozatalt, a másik pedig a külföldről hazatelepülő, vagy külföldi felmenőkkel rendelkező magyar előadók megjelenése, akik látnak fantáziát a műsorban, és magukkal hoznak valamit a nyugati zenei életből és környezetből.

Ha láttad a korábbi, válogatókról készült adásokat, már biztos te is kiválasztottál egy kedvencet, aki érkezhetett az ország, vagy a világ bármely részéről, képes arra, hogy magára vonja a közönség figyelmét.

A road-show során még több Mega-jelöltet hallgattak meg, így tényleg nem lehet kérdéses, hogy mindent megtett a stáb, hogy összegyűjtse a legrátermettebbeket. A zsűrinek nem is lehet könnyű dolga ezúttal sem, bár Presser Gábor visszatérése sokat segíthet abban, hogy minél jobb előadók jussanak tovább. A Tv2 a műsorvezetők, és a zsűri esetében is összehangolta az állandóságot a változatossággal, így a felállás hasonló, de picit mégis eltérő a negyedik szériához képest.

Neked ki a legszimpatikusabb a zsűriből, esetleg kit hiányolsz? Mi a véleményed a Tilla-Claudia párosról?

Szintén az ötödik rész újdonsága, hogy a Vígszínház különleges atmoszférája ad otthont a középdöntőknek. Ez minden bizonnyal nagy pluszt ad az énekeseknek, és egyfajta presztízst is kíván adni a műsornak. Igaz, a döntők majd ismét a Tv2 stúdiójában zajlanak majd.

Osszd meg velünk, és a többi olvasóval, hogy te mit gondolsz! Írd meg, mi a véleményed az új Megasztárról!

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

 1. Magyar nő szerint:

  Kedves Szerkesztőség!

  Jó volt hallani a tehetségeket szombaton!
  Sajnáltam azonban, hogy annyi önkritikával nem rendelkező, csak a tv-ben való szereplést célul kitűző szerencsétlen embert kellett “megnézni” az adásban. Nem tartom szerencsésnek, hogy az ilyen jelentkezőket mutogatják, mert
  1. lejáratják őket
  2. egyre több műveletlen és roma ember jelentkezik buliból
  a Megasztárba.
  A média így elég sok senkit emel “ismertté”, rengeteg népbutító adás van.
  Jó lenne, ha inkább a tehetségekkel foglalkoznának, felejtsük el végre az igénytelen műsorokat!
  Kiváncsian várjuk a folytatást, reméljük sok szép hanggal megáldott szereplőt hallgathatunk majd.

  Üdvözlettel:
  egy magyar nő

 2. selmeci zoltán szerint:

  Óriási a müsor.
  A zsüri fantasztikus örökös tagokká nevezném öket.
  Fridi egyszerüen csúcs.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: