Megasztár 5 válogatás május 1-én

A TV2 bejelentette, nem vár őszig, hanem már májusban elkezdi a Megasztár 5. szériájának vetítését. Úgy látszik ez egy trükkös fogás, amivel az X-faktor elé akar kerülni. Május 1-én, szombaton 19:35 kezdettel lesz az 1. válogatás, és további 2 adás fog lemenni 2010. májusában. Szokáshoz híven megmutatják a legviccesebb, és a legtehetségesebb produkciókat.

Még mindig jelentkezhetsz a Megasztár 5 versenyre

Igen, igaz a hír. Till Attila elmondta, és egyben kihangsúlyozta, hogy még mindig lehet jelentkezni a megasztár 5. szériájába. Májusban lemegy a 3 válogatás a TV2 csatornán, azonban nyáron további állomásokat szerveznek. Házhoz megy a Megasztár. Road-show keretében bárkit megtalálhat a szerencse, így bárkiből lehet még Legenda, vagyis Megasztár.

Kicsit nagy a kuszaság a TV2 tájékán. Jelentkezni elvileg nem lehet, de mégis a road-show országos túrné keretében. Mindeközben májusban pedig már elkezdik vetíteni az adásokat, bemutatják a legszórakoztatóbb előadásokat. Ezek közül valószínűleg a viccesebb és az igazán tehetségesek is láthatók lesznek.

Nagyon igyekszik a TV2. Az ősz nagy durranásának nevezi Tilla a Megasztárt, de mint tudjuk, az RTL Klub is ki akarja verni a biztosítékot az X-factor versenyével. Hát majd meglátjuk. Az idő előtti adás jó húzás, talán ad egy kis ízelítőt az őszi versenyről, és hátha többen fogják majd nézni. Értelemszerűen nyáron nem lesz vetítés, hiszen akkor kevesebben néznek tévét, a hirdetők is kevesebbet fizetnének, így veszteséges lenne a nagy verseny. Ősztől viszont valóságos csatornaharc fog folyni.

Hasonló bejegyzések..

12 hozzászólás

 1. varga diána szerint:

  sziasztok! én is részt vettem a miskolci MEGASZTÁR meg hallgatáson de SAJNOS még nem kaptam visszajelzést! ha lehet hívjatok fel mert nagyon várom !

 2. Zoracska szerint:

  Sziasztok!
  Én is részt vettem a pécsi megasztár castingon.Izgatottan vártam idáig a visszajelzés,de sajnos nem kaptam.Felhívtam a megasztár vonalát és közölték,hogy nem épp a tehetséges műsorokat választották be ,hanem nevetséges ,színvonal aluli produkciókat válogatnak be.A következő a kérdésem: Miért hívják ezt tehetség kutató műsornak? Miért kell csalódást okozni azoknak az embereknek akik valóban tehetségesek és megakarják mutatni a tudásukat???

 3. noemi szerint:

  elnezest…maros megyeben.

 4. noemi szerint:

  erdelyben junius 22-en.reggel 9kor a var bejaratanal lesznek!

 5. Attila szerint:

  sziasztok azt szeretném megtudni hogy miskolcon lessze meghalgatás és hogy aki már jelent kezett az mégegyszer megpróbálhatja?,

 6. zoli szerint:

  sziasztok!erdelybe nem tudjatok mikor jonnek es melyik varosba?:D

 7. sziszka18 szerint:

  Sziasztok! Nem tom hgy Debrecenben mikor lesz, azt meg pláne, hgy Kecskeméten egyáltalán lesz-e, de azt viszont tom, hgy nekem most június 20-án kell mennem, Pécsre:)
  De ha vmit esetleg megtudok akkor kiírom majd ide:)

 8. sissy szerint:

  Mikor lesz Debrecenben a válogató?Aki tudja írja meg!

 9. Vixii:) szerint:

  Sziasztok! Nem tudjátok , hogy Kecskeméten lesz -e meghallgatás és ha lesz akkor mikor?:)
  Előre is köszönöm.:D

 10. nyertes szerint:

  akar lehetek en a legenda mer jelenkesztem es mar felis vettek ladtatok a bikicsunájt??? hahaha

 11. Adri szerint:

  Sziasztok!Nem tudjátok hogy mikor lesz Debrecenben a maghallgatás?Fontos lenne,mert szeretnék énekelni és megmutatni magam!

 12. barbara szerint:

  ÜDV. mindenkinek:én is jelentkeztem-de árp.ban nem tudtam menni.. most totál parás vagyok,mert nemtudom hogy mikor hivnak talán,még vissza..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: