Tarány Tamás videó – 6. döntő

Malek Miklós és mentoráltja Tarány Tamás kitalálták, hogy az igazi zúzós, pörgős, bulis éjszakában megmutatják, hogy Tomi milyen jól tud mozogni, táncolni. De megegyeztek abban is, hogy “csínján” kell bánni a mozdulatokkal, hogy maradjon levegő az éneklésre is. Hát.. a produkció alapján maradt bőven levegő az éneklésre, ugyanis nem nagyon erőltette meg a fürge mozgást Tamás.

Geszti Péter is megjegyezte, hogy nem tudja, hol volt az előadásban a tánc, de tetszett neki az éneklés. Keresztes Ildikó imádta Tomi produkcióját. Nagy Feró a bekonferálás után szaltóra számított, aztán tánchiányról panaszkodott. Malek Miklós válasza is megérkezett erre: szerinte Tarány Tamás a hangjával szaltózik.

Tarány Tamás videó – 6. döntő

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. dingiling szerint:

    Tamás, mi nem a táncodért, hanem az éneklésedért akarunk téged. És ne beszéljék beléd a fogyasztást. Ehhez a hanghoz kell a kalória is. (Ezt mondd meg M. Miklósnak alkalom adtán.) Ha így képzeli el a jövőbeli fellépéseidet, majd szépen ,,rádszámolnak” előbb-utóbb. Te olyan vagy, amilyen. Egy ütős CD-n meg nagyon fog szólni a hangod. Hajrá Tamás!

  2. ditke szerint:

    Tomi! mi csak Neked,érted szorítunk!Szeretünk és gyönyörködünk a hangod tisztaságában.a szöveg érthetőségében.Lazulj és bízz magadban és a legszakértőbb mentorodban!Edit néni

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: