Lil C. videó – 5. döntő

Elérkezett az a pillanat, ami még nem volt. Kelemen Csaba, alias Lil C. olyan produkcióval állt színpadra, amihez hasonló még nem történt. No nem kell megijedni, egész egyszerűen arról van szó, hogy MAGYARUL énekelt. A kisfilmből kiderült, hogy a próbák folyamán kiment Csaba válla, amit vissza kellett rakni irtózatos fájdalmak közepette.

Keresztes Ildikó először nem is akarta színpadra engedni, de aztán mégis fellépett az ifjú tehetség. Lil C. a Fekete Vonat Hol van az a lány című dalát adta elő.

A produkció csúcspontján egy táncszólót is mutatott a nagy tehetség, mely közben egy hátra szaltót is láthattunk (kiment vállal), miközben Keresztes Ildikót a szívroham kerülgetett, ez jól látható volt.

Geszti szerint a dal “dög unalmas”, de Lil C. nagyon jól adta elő. Malek Miklósnak is tetszett az előadás, bár a szaltó után hallgató volt egy kis hamiskás motívum. Nagy Ferónak tetszett a szaltó, de szerinte az cirkuszba való, és a dalválasztás sem volt megfelelő szerinte. Ildikó a vállsérüléssel védekezett, és bizalmat szavazott az előadónak.

Lil C. – Hol van az a lány (Fekete Vonat)

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: