Sztár fogyókúrák és diéták – Mitől fogynak a hírességek?

A nyár és a jó idő beköszöntével szinte nincs is olyan hölgy, aki fogyókúrázás közben/után ne szabadulna meg szívesen néhány kilótól a vonzóbb megjelenés érdekében.

A magazinok és az internet zsúfolásig telve a jobbnál-jobbnak ítélt diétás tippekkel, melyek biztos eredményt és tartós fogyást ígérnek. Nem csak a nők, hanem már a férfiak is fontosnak tartják, hogy megjelenésük és egészségük érdekében is leadjanak némi súlyt. Nincs ez másként a sztárvilágban sem, ahol azért még mindig elsősorban a hölgyek igyekeznek olyan külsővel rendelkezni, amely nem csak a képernyőn, de az életben is elnyeri a másik nem tetszését.

Diétázzon okosan: Diéta.net

Gombos Edina

Gombos Edina

Gombos Edina

A Sláger rádió műsorvezetője, Gombos Edina is szeretett volna jó néhány kilóval könnyebb lenni, ám ennek ellenére ő a szoptatás ideje alatt nem fogott diétába. Egy speciális zsírbontó kezeléssel azonban sikerült neki hat hét alatt megszabadulnia hét kilótól, ami ugyan Sarka Kata eredményéhez képest kevésnek tűnhet, de Edina elégedett, hiszen több számmal kisebb ruhát kell neki viselnie azóta.

A Storytv Esti Frizbi c. műsorába megdöbbentően lefogyva érkezett meg Oláh Ibolya, Az énekesnőnek sosem voltak súlyproblémái, így nem is fogyókúra eredménye a mínusz tíz kiló, sokkal inkább a stressznek tudja be a fogyást.

Liptai Claudia

Liptai Claudia

Liptai Claudia

Liptai Claudia mindig is küzdött a kilókkal, ám a TV2 afrikai kalandshow-ja után úgy tűnt, Klaudia végre eredményes diétát és fogyókúrás módszert választott, hiszen egyes hírek szerint ruhatárát három mérettel kisebbre kellett cserélnie. A találgatások természetesen elindultak, hogy mi motiválhatta a szexi vörös sztárt arra, hogy megszabaduljon túlsúlyától. Egyes rossz nyelvek szerint válságban levő házassága volt az ok, mások viszont arra gyanakodnak, hogy női hiúsága már nem viselte jól a Mokka – nézők szurkálódásait. Hogy milyen módszert választott Klaudia, arról nem nyilatkozott, mint ezt már megszokhattuk tőle magánéletével kapcsolatban.

Gáspár Evelyn

A duci tinilány, Gáspár Evelyin is fogyókúrába fogott, és összesen tizenhat kilótól tudott megszabadulni a kilencven napos diéta segítségével. Önuralmáról és kitartásáról tesz tanúbizonyságot, hogy bár soha nem volt zöldség és gyümölcsevő, de rengeteget fogyasztott ezekből a diéta alatt, ami Gáspár Bea véleménye szerint is igen nagy előrelépés Evelyntől, aki valójában soha nem szerette ezeket. Egyébként a lány azért választotta éppen a kilencven napos diétát, mert a mintaétrend alapján abban bizonyos alkalmakkor ehet tésztát és süteményt.

Király Viktor

A Megasztárból ismert Király Viktor is jelentős túlsúllyal vágott neki a tehetségkutatónak, és elmondása szerint a siker érdekében döntött úgy, hogy szigorúan be fogja tartani a választott diétát, minek eredményeképpen 15 kilótól sikerült megszabadulnia. Nem csak táplálkozására figyelt oda, hanem a mozgásra is, hiszen rengeteget edzett, valamint szaunaöv használatával is hozzájárult az eredményességhez. A Megasztár-győzelem és az elért külső egyértelműen magukért beszélnek.

Kasza Tibor

Kasza Tibor

Kasza Tibor

Kasza Tibor egykori 116 kilós önmaga már rég a múltté, hiszen megdöbbentő súlytól sikerült megszabadulnia, ami a sztárvilág férfitagjainak példaként szolgálhat. Egy, a másik nem köréből őt ért bántó megjegyzés indította el azon az úton, melynek végén 31 kilóval mutatott kevesebbet a mérleg.

Hasonló bejegyzések..