Szirota Jennifer és Plazma: bimbózó szerelem?

Nem egyedi dolog, hogyha a közös munka barátságot szül, olykor pedig gyengébb szálakat. Több tehetségkutató showból is kerültek már ki szerelmes párok.

Olybá tűnik, a Csillag születik új évadának is alakulóban van az első románca.

Az első élő adás alkalmával az ékes torkú Szorita Jennifer és a szabad szájú repper, Német Zoltán Plazma sokat mondó pillantásokat váltottak egymással. Habár ez önmagában még mit sem jelentene, azonban a fiatalok több ízben is gyengéden megérintették egymást. Az eredményhirdetés alatt pedig az énekes palánta többször megszorította Plazma kezét, aki jó néhányszor megölelte és megsimogatta a lányt.

A Story magazin megkeresésére mindketten úgy nyilatkoztak, hogy csupán barátság van közöttük, semmi más. A reppernek – elmondása szerint – jelenleg barátnője van, akivel boldog párkapcsolatban él. Jennifer sejtelmesen annyit fűzött még a pletykákhoz, hogy minden erejét arra összpontosítja, hogy minél tovább versenyben maradhasson, amit egy párkapcsolat mellett nem volna képes 100%-os ráfordítással művelni.

Jennifer és Plazma

Jennifer és Plazma: Olyanok, mint Kováts Vera és Baricz Gergő

Némiképp deja vu érzést válthat ki azokból, akik nyomon követték az X-faktoros Kováts Vera – Baricz Gergő féle érzelmi vívódást. A műsor alatt Vera nagyjából ugyan így nyilatkozott, mikor a Gergővel való viszonyát boncolgatta a sajtó. Abból a vonzalomból szerelem teljesedett ki a tehetségkutató végeztével. Vajon Plazma és Jenni kapcsolata is átfolyik a szerelem-medrébe?

Hasonló bejegyzések..

13 hozzászólás

 1. Lia szerint:

  Plazmának nem érné meg hogy Szirota Jennifer járjon!!!

 2. Lia szerint:

  Hát jó lett volna ha a Plazma nyeri meg a csillag születiket!!de mostmár nincs értelme nézni csillag születiket!!!!

 3. F.G szerint:

  Most mi van a csillagszületikben?????? ez vicc

 4. emoke szerint:

  plazmm caj nm tudja h mijen szerencses

 5. zolli szerint:

  tiszta vicc¨¨

 6. Monika szerint:

  jaaaj én PlaZmát nagyon is szeretem 🙂 bárcsak láthatnám egyszer de majd ha nagyobb leszek elmegyek én magyarorszagra(Budapestre)=))

 7. merci szerint:

  hat en szerinte talalnk de plazma szebbbbbbbbbbbb mit jennifer de ez nem azt jelenti hgy ot nem birom nagyonis igen

 8. nagyon örülnék szerint:

  virág edit andrea

 9. nagyon örülnék szerint:

  tuba