Horváth Zoli, Quantum XXL: Ciszta helyett kisbaba

Egy szerelmes pár kiteljesedése a gyermekáldással válik egésszé. Sokaknak azonban nem adatik meg, hogy édes szülők legyenek. Ebben a hitben élt a Quantum XXL egyik alapító tagja, Horváth Zoli és kedvese is – míg utol nem érte őket a karácsonyi csoda.

“Tavaly előtt karácsonykor Ivett nagyon rosszul lett. Fájt a hasa, két hétig lázas volt, senki nem tudta, mi baja. Több orvos megvizsgálta, és közölték, valószínűleg valamilyen nőgyógyászati daganata van.” – Emlékezett vissza Zoli, a Story magazin riporterével beszélgetve.

Az asszonynak egy korábbi felfázása miatt eltávolították az egyik petevezetékét, ami miatt az orvosok nem sok reményt fűztek ahhoz, hogy valaha képes lesz teherbe esni. Így, mikor egy sokadik orvosi véleményt kértek ki szent este előtt két nappal a rosszullétének okáról, nagy meglepetéskén érte a párt, hogy az a daganatnak vélt folt az ultragangon, egy kisbaba sziluettje.

Quantum XXL

Quantum XXL, Horváth Zoli párjának kisbabáját daganatnat nézték az orvosok

Habár hat éve együtt voltak, a baleset előtt gyermekvállalásról sok szó esett, míg a házasságról szinte semmi. Azonban, mikor kiderült, hogy Ivett áldott állapotban van, nem haboztak egy percig sem: “Mi nagyon összetartó család vagyunk, és a húgommal jó előre megbeszéltük, hogy majd egyszerre fogunk házasságot kötni, és így dupla esküvőnk lesz. Így is történt.” – Tavaly május 21-én valamennyien frigyre léptek.

A Csillag születik miatt nagyon szoros az időbeosztása, de amennyi időt csak lehet, kisfiával és feleségével tölt a táncos. Zoli etet, fürdet, sétáltat, játszik, szeretget… de a koszos pelenkákat ráhagyja a büszke anyukára.

Lévén, hogy az élő adásra való felkészülés sok idejét elveszi a fiúknak, Zolinak szoknia kell a gondolatot, hogy talán még ennyi ideje sem fog jutni a kicsire a későbbiekben, hiszen, ha a show révén befutnak, még több energiájába fog kerülni a sok-sok fellépés.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. Zsuzsi szerint:

    Hajrá Quantum XXL én eddig is szavaztam rátok és fogok is, és így h most ki eset Palzma nektek több üzit tudok küldeni. 😉