Szellő István a keresztszülőkkel közösen neveli fel ikreit

Az RTL Klub híradósa meghozta a döntést: nem veszi magához félárva ikergyermekeit, de gondoskodni fog róluk.

Mint megírtuk, augusztus 4-én éjjel hosszú betegség után meghalt Szellő István ikreinek az édesanyja, Naim Renáta. Bár a híradós és a fiatalasszony már évek óta nem éltek együtt, a tragikus esemény megviselte a bemondót, épp ezért néhány napra visszavonult, hogy gyászoljon.

“Mivel megviseltek a történtek néhány nap szabadságot kértem, de szerdától már újra a képernyőn leszek” – nyilatkozta István.

Szellőnek a tragédia miatt komoly döntést kellett hoznia: vagy feladja eddigi életét és karrierjét, hogy magához vegye árván maradt négyéves gyerekeit, vagy nem szakítja ki őket korábbi közegükből, és a sokat látogatott keresztszüleiknél hagyja a kicsiket. István sokat tépelődve meghozta a nehéz döntést.

“Hosszan tartó időszakot zárt le ez a tragikus esemény, amire már felkészültünk. Mégis nehéz feldolgozni, amikor egy fiatal, életerős nő, akire még számtalan feladat vár, búcsúzni kényszerül az élettől. Renátánál többször bent jártam a kórházban, a kialakult helyzetben meg kellett találni a legideálisabb megoldást. A keresztszülőkkel úgy döntöttünk, hogy közösen fogjuk felnevelni a gyerekeket, mivel én a munkám miatt nem tudok a nap 24 órájában velük lenni. Ugyanúgy mindent megteszek, segíteni fogom őket, amennyire csak tudom” – mondta az RTL Klub arca.

Szellő István

Szellő István: "Felnevelem a gyerekeimet"

Az elhunyt Renáta barátnője elárulta, a híradós jó apa volt, rendszeresen látogatta gyermekeit, haldokló exe kórházi ágyánál is gyakran megfordult.

“István rendkívül elfoglalt ember, ez köztudott. Mégis, bár utoljára valóban telefonon beszéltek, István sűrűn bejárt Renátához, esténként rendszeresen látogatta. Megitatta, gondoskodott róla, és olyankor Renáta hangjából is áradt a szeretet. Mindig mondtuk is, hogy ilyenkor milyen boldognak tűnik… Egy biztos, Istvánról az a legkevesebb, ami elmondható, hogy jó apa, és gondoskodik a gyerekekről is” – mondta a barátnő, aki éjjel-nappal a haldokló Renáta mellett volt.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: