Szakított Caramel és Hien

Véget ért Molnár Ferenc Caramel és Hien kapcsolata. A 30 esztendős Caramel nyerte meg annak idején a Megasztár első szériáját, Hien pedig a negyedikben volt döntős. 

A Blikk járt utána a szakításnak. Sem Caramel, sem Hien nem nyilatkozott az esetről, Hien menedzsere azonban elhűlten kérdezte az újságírót, hogy honnan tudja. Kérte, hogy egyelőre ne jelentessék meg a hírt, később azonban már óvatosan reagált az újságírónak.

“Nincs semmi, ők mindig is azt állították, úgy élnek, mint egy olasz család.” – jelentette ki a menedzser.

A nyilatkozat után Caramelt ismét felkeresték, de nagyon szákszavúan reagált az esetre. Úgy nyilatkozott, hogy sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudja a dolgot. Tavaly december 29-én mutatkoztak együtt nyilvánosan először, Caramel koncertjén, és mindketten arról áradoztak, hogy nagyon boldogok, mert megtalálták egymásban a lelki társat.

Hien és Caramel

Hien és Caramel: szakított egymással a 2 Megasztár tehetség

Caramel úgy nyilatkozott még januárban, hogy a negyedik széria kezdete óta barátok Hiennel, a zene hozta őket össze. A Megasztár nyertese azt mondta, nagyon hasonlítanak egymásra, ez nagyon jó dolog.

Az idilli pár kapcsolatában azonban sajnos valami nagyon megromlott, amit egyikük sem tudott áthidalni. Ismerősök szerint a köztük lévő 12 év korkülönbség lehet az oka annak, hogy ez a kapcsolat tönkrement. Hiába az erős baráti kötelék, a hasonló zenei ízlés és a hasonló mentalitás sem segített a párnak, Caramel hamarosan családot szeretne, a most érettségiző Hien pedig erre még nem áll készen.

Molnár Ferenc Caramelt egyébként a The Voice show keretein belül láthatjuk zsűriként, vagyis Mesterként, melyet egy korábbi cikkünkben már megírtunk.

The Voice hírek »

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. Sz. szerint:

    Nem Caramel nyerte a Megasztár első szériáját!!! Tóth Vera nyerte az elsőt, akinek azóta sem ért egyetlen győztes a nyomába…