Schobert Norbi kocsiját megrongálták

Schobert Norbi (Norbi update) drága luxusautóját súlyosan megrongálták. A kár hatalmas, lévén egy felsőkategóriás autóról van szó.

Norbi egyik rosszakarója tehette: fogta magát és körbekarcolta rendesen a járműt úgy, hogy annak fényezését, festését teljesen tönkretette. A fogyókúrakirály és üzletember mindezt a Facebookon tette közzé, és csatolt hozzá egy fényképet is, hogy mindenki láthassa. A kép mellé csatolta véleményét is az esettel kapcsolatban, melyet a kép alatt olvashatsz.

Az egész lényege, hogy feleslegesen karcolta össze az autót a tettes, hiszen ezzel Norbinak semmi kárt nem okozott, az autó költségeit nem ő viseli, s a kárának megtérítését sem ő állja. Hozzátette azt is, hogy akinek valamilyen problémája van vele, az álljon elé szemtől szemben, és mondja meg neki. Nézd meg a képet, és olvasd el alatta a Norbi által írt facebook bejegyzést is, melyet módosítás nélkül bemásolunk ide.

Schobert Norbi (update) összekarcolt kocsija

Schobert Norbi (update) összekarcolt kocsija

Norbi update írta:

“Valaki összekarcolta az autóm minden elemét, amíg sportoltam reggel. Szentendre, Casino parkoló. Most elmondom a gondolatom: Egyrészt elszomorít a gyávaság és a gonoszság ilyen ötvözete. Egy autó nem tehet semmiről. Másrészt céges bérlemény, tehát nem is az enyém, nem nekem tesz kárt. Harmadrészt 100% casco, vagyis egy fillérembe nem kerül a vadiúj fényezés és legalább eltűnnek a kisebb karcok. Ami tragédia az a gyáva féreg, rákos lélek. Mert amikor valakinek nem tetszik valami, odajöhet hozzám és megbeszélhetjük. Csak az a baj, hogy olyan emberekkel élünk egy országban, ha a másik sikeresebb, akkor a házat is rágyújtaná. Tudjátok sokan azt gondolták Szentendrén, hogy becsődölt az Update Cafe és akkor nem mondtam semmit. De most elmondom. Jól ment.

Teltházas hétvégék, isteni kaja és rendezvényeink voltak kis működési költség mellett. Egy dolgot utáltam. Hetente betörték az ablakot, feljelentettek minden hatóságnál, ráírták a kerítésre, hogy büdös zsidó vagyok és a végén zsaroltak is olyanért, amihez közöm nem volt. Meguntam, becsuktam, odaveszik a belefektetett pénzem és munkám. A háttérben élek. Több országban vannak cégeink, rengeteg embernek adok munkát, folyamatosan csak növekszünk, minden boltunk sikeres, de nem állok ki a fénybe. Nem tehetem meg. Itthon ez bűn még akkor is, ha nem vagy bűnöző, ha nem állami mutyiból hoztad össze. Akkor is, ha szegénylegényből munkával és szerencsével, hittel érted el. Tudjátok mi az érdekes? Nem fáj. 2 hét múlva szebb lesz mint volt. Utána fel is gyújthatja az illető, előtte azért kiszállok. Más fáj: Az Ország. Norbi”

Forrás a Facebookon

Neked mi a véleményed erről?

Hasonló bejegyzések..

4 hozzászólás

 1. Nagy!papa szerint:

  Azért nem sajnálod mert te is egy gyökér magyar vagy mint a legtöbb. Kezdem szégyelni magyarságom miattatok.

 2. Toti szerint:

  Meg látszik a hozzászólásodon hogy Te is ilyen karcolgató féle lennél..
  Mellesleg, nem vagyok én se Norbi rajongó. De ilyet azért tényleg szánalmas tenni egy olyan emberrel aki nem a Valóságshow-kból gazgadogott meg. Inkább tegyék ezt a Valóvilágosokkal, stb.
  Magyarország ott tart ahol.. Lassan Európa szégyenévé válunk.
  Norbi véleményével meg szintén egyet értek!!!

 3. papa szerint:

  NEMSAJNÁLM ESZT A BEKÉBZELT NAGYKÉPÜ MAJMOT

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: