Egyre nagyobb a botrány Stohl András könyve körül

Stohl András öt hónapot ült börtönben, és naplójában mindent megörökített az ott töltött napokról. A naplóból készülő könyvben mindenről élményéről beszámol. Egyre durvább sztorik szivárognak ki a hamarosan megjelenő könyvből. 

A börtönélet szörnyűségeit örökítette meg az öt hónapot ült Stohl András. A könyvben ír egy Zoli nevű barátjáról, akit egy fegyőr arra akart rávenni, hogy fedezze őt. Az fegyőr ugyanis egy arab elítéltet, Ahmedet alázott rendre.

Egy SIM kártyával kapcsolatos incidens miatt zárkába küldték az arab rabot, arra kényszerítette, hogy a férfi saját Koránjából tépkedjen ki lapokat, ráadásul “rohadt arab”-nak titulálta. A fegyőr később Zolit kérte arra, hogy felejtse el, amiket látott.

Buci arról is őszintén beszél, hogy kipróbálta a börtöndrogot, a Rivotrilt. A Rivotrilra ha kávét isznak, speed-szerű hatása lesz, Stohl azonban egy szemtől nem érzett semmit.

Stohl András

Stohl András: vonzza a botrányokat..

A könyvben Stohl megemlít egy fegyőrt, aki állítólag gyilkolt is: tíz évvel ezelőtt brutálisan megvertek egy rabot, aki bele is halt a sérüléseibe. A tettet elkövető személy két évet ült a börtönben, most pedig őrként dolgozik. Bár Stohl ezt a történetet csak hallomásból ismeri, börtönőr csak erkölcsi bizonyítvánnyal lehet az ember.

A következő információmorzsa a könyvből az volt, hogy a rabok Stohlnak egy péniszgolyót akartak beültetni, állítólag ettől feljavul a szexuális élete, de a színész nem ment bele a beavatkozásba, amit természetszerűleg amúgy sem szakorvos, hanem egy rabtárs végzett volna el.

A könyv szerint a börtönben elkövetett súlyos bántalmazásoknak rendszerint nincs következményük. Egy rabtársa elmesélte a színésznek, hogy amikor teljesen kiborult, akkor öngyilkossággal kezdett fenyegetőzni. Szétrúgta a vécét, hogy elvigyék a gumiszobába. Az őrök a rabot meztelenre vetkőztették, lábait kibilincselték, lefröcskölték vízzel, majd rányitották az ablakot, kintről mínusz fokok áramlottak be.

A BVOP csak a könyv teljes megismerése után kíván nyilatkozatot tenni.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: