Radics Gigi és Burgess Benji gyógyír egymás számára

Ismeretségük a Megasztárnak köszönhető. Hamar megtalálták a közös hangot, hiszen sokkal több a közös kettejükben, mint az bárki gondolná. Sőt, Benji képes megadni mindazt, amire Gigi kislány kora óta vágyik; míg a lány mellett Benji szorongások nélkül önmaga lehet.

Habár Benji Amerikából származik, Csóron nőtt fel. Két bátyja és egy öccse van, még is szürke kisegérnek érezte magát a nagy család ellenére, ami körbevette mindig is őt. Nem voltak barátai, kirekesztve érezte magát – jól lehet, senki sem gondolná róla, hiszen napjainkban cserfes mókamesterként viseli magát. Kiskorában frusztrálva érezte magát vastag keretes szemüvege és fogszabályzója miatt. Külseje miatt gyakran volt kortársai céltáblája, ami megviselte lelkileg – kit ne viselt volna meg?

Gigi hasonlóan tengette mindennapjait: túlsúlyos kislány lévén ugyancsak ki volt téve csúfolódásoknak, és egyéb hasonló jellegű atrocitásoknak nap, mint nap.

Burgess Benji és Radics Gigi

Burgess Benji és Radics Gigi: jól elvannak

Otthonuk védelmét élvezték amikor csak tehették,  s a négy fal között gyakran eltört a mécses is – ahogy Benji mondta: A magányosságot lehetetlen volt megszokni. Mindazonáltal, talán pont a gyerekkori traumának köszönhető, hogy mindkettőjüknek a korcsoportjuknál érettebb a mentalitásuk. Határozottságuk ugyanakkor érzékeny belsővel párosul – hiszen a gyermekévek nem múltak el nyomtalanul.

“Amikor bekerültünk a Megasztár-házba, beszélgettünk a gyerekkorunkról, és rögtön azonos hullámhosszra kerültünk. Nekem már az is rengeteget jelentett, hogy Benji kedves volt velem: megdicsérte a fogsoromat, a hajamat, vagy az alakomat. Korábban egy fiútól sem kaptam elismerő kritikát, éppen ezért Benji révén több önbizalmam lett. Ő megért engem, és segít feldolgozni a sérelmeket.” – Mesélte Gigi a Meglepetés magazinnak.

“Számomra pedig az volt a szokatlan, hogy valaki vevő a humoromra, hogy valakit meg tudok nevettetni. Gigi pedig olyan jókat derül a tréfáimon, hogy attól én is jókedvű vagyok.” – Reagálta le a fiatal énekesnő vallomását Benji. Majd hozzátette, hogy az egész Burgess család abban bízik, hogy a lány nyeri meg a versenyt.

A fiú édesapjának olyannyira szívébe lopta magát Gigi, hogy a nyári vakáció alatt kiviszi magával a család Amerikába – ezzel a lány egyik nagy álmát váltva valóra. “Még sosem jártam külföldön! Az életemet az éneklésre tettem fel, és ha nem is most nyáron, de Amerikában sokkal több esélyem lenne arra, hogy világhírű legyek! Az ottani embereknek is szeretném megmutatni magam. A lelki szemeim előtt már Beyonce-val énekelek duettet.” – Ujjongott a tizenöt esztendős tehetség.

Hogy ebből a bensőséges barátságból valaha lesz-e románc, esetleg komoly szerelem, arról a fiatalok nem nyilatkoznak. Gigi még sosem volt szerelmes, sőt, még csak nem is csókolózott soha. Ezzel szemben Benjinek néhány hónapja ért véget egy nagy szerelem. Ugyanakkor, a lány azt mondta, hogy ha majd eljön az ideje, olyan férjet szeretne maga mellé, mint amilyen Benji.

 

Hasonló bejegyzések..

9 hozzászólás

 1. Nikike szerint:

  Mivel játszol most? o.O

  Itt van már Niki és Imi is! xD Gyülünk!;D

 2. imi szerint:

  helosztok

 3. fannus szerint:

  Mit csináltok?

 4. Nikike szerint:

  haha!
  Már tudunk itt is írni xD

 5. Alexandra szerint:

  Szia Nikim