Plazma több százezrekért szórja trágár szövegeit

A Csillag születik szókimondó repperének a műsor már akkor meghozta a remélt népszerűséget, mikor még versenyben volt. Felfigyelt rá egy menedzser, aki nem adja olcsón Plazmát a publikumnak.

“Tudok róla, hogy lesznek fellépések, de csak június 2-án ülök le a menedzsmenttel. Így egyelőre én sem tudom, mikor merre megyek. Mindenesetre örülök, mert megvalósulni látszik mindaz, ami miatt végigcsináltam a versenyt.” – Reagált a Bors megkeresésére a szabad szájú rímgyáros.

A fiút a napilap értesülései szerint Fábián Martin karolta fel, aki hat számjegyű összegekért kínálja fellépéseit egy körlevélben küldött ajánlóban. A menedzser úr úgy kalkulált a levél szerint, hogy Plazma a végsőkig kiscsillagként ragyog majd a tehetségkutatóban – ám ez a múltheti fordulóban meghiúsult:

“Mivel a döntő előtt kiesett, hamarabb is el tud menni. Csak tudnunk kell az időpontot és a helyszínt. Az az ár csak hozzávetőleges, de úgy gondolom, ez a plafon. Legközelebb már tudok mondani konkrétumokat. Ez a hét azonban biztosan nem jó neki.” – Nyilatkozta a menedzser.

Németh Zoltán Plazma

Németh Zoltán Plazma: beindult a karrierje a szabadszájú rappernek

Plazma szolgáltatását igénybe vevőknek azonban bele kell azt is kalkulálják a műsorért kicsengetendő összegbe, hogy a művész úr kilencven forintot kér kilométerenként otthonától a fellépés helyszínéig – hiába, valamiből élni kell.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. fanncsóka szerint:

    én imádom plazmát de nem azért mert híres hanem azért mert helyes