Pít és Andi kiesett – Éden Hotel 2

A turisták két napot töltöttek az Édenben, ami alatt felforgatták a versenyzők életét, és a fődíj két esélyesét: Andit és Pítet kiejtették a Hotelből.

Az Éden Hotel lakóit hideg zuhanyként érte hétfőn Fruzsi és Norbi beköltözése. A régi játékosok féltették helyüket az újjakkal szemben, ám arra még ők sem gondoltak, hogy a páros az eddigi legkegyetlenebb küldetéssel érkezett hozzájuk.

Fruzsina és Norbert csupán nyaralni jött, vagyis nem akartak küzdeni a többekkel, nem hajtottak a 25 milliós fődíjra, ám távozásukkal nagyobb port kavartak, mint érkezésükkel, ugyanis mikor a nyaralásuk véget ér, egy párt magukkal vittek az Édenből (Andit és Pítet).

Amint ezt megtudták a többiek, rögtön megpróbáltak az újoncok bizalmába férkőzni. Mindenki sajátos módon – ki sírással, ki veszekedéssel, ki ügyes színjátékkal – akarta menteni a bőrét, persze az új párost teljesen hidegen hagyta a lakók próbálkozása, nem engedték magukat befolyásolni.

Éden Pít és Éden Andi

Éden Pít és Éden Andi: az esélyes páros kiesett az Éden Hotel paradicsomából

Norbi és Fruzsi számára kedden véget ért az édeni nyaralás, és döntésük értelmében Andi és Pít sem folytathatta a realityt. A turisták Pítet és Andit nem tartják méltónak a fődíjra, mert párosuk labilis, nem bíznak meg egymásban, és nem tartanának ki egymás mellett a végsőkig.

Fruzsi és Norbi

Fruzsi és Norbi: a gyilkos páros, akik kiejtették Pítet és Andit

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: