Pál Dénes újra debütál

A magyar média egyik legvisszafogottabb fiatal énekese ismét nekilátott a munkának. Első videoklipje után most szállta meg újra az ihlet, és már teljes gőzerővel a másodikon dolgozik.

A forgatások jelen pillanatban is zajlanak, nemcsak magyar, hanem ezúttal angol nyelven is.

Zátonyra futott szerelem?

Ebben a videoban is tökéletesen megjelenik Dénesre olyannyira jellemző romantikus ábrándvilág: természetesen szerelemről szól, nem is akármilyen történettel.

Témaként egy kisiklott szerelmet választottak, melyben a fiú az, aki ennek ellenére is rendületlenül hisz a kapcsolatukban és a románc erejében. Küzd a lányért, és szeretné neki is bebizonyítani, hogy igenis létezik a boldogság, és a tűz újra lángra lobbanhat. Emiatt képes a lehetetlent is lehetségessé varázsolni.

Szerelmesek a föld felett

A Voice sztárja azt nyilatkozta, hogy a súlytalanságot próbálják meg a klipben érzékeltetni; a video báját, és különlegességét ez adja majd, de egyben a nehézsége is ebben rejlik. A forgatások során már kiderült, hogy a lebegést valósághűen érzékeltetni nem könnyű feladat: ezért folyamatosan dolgoznak az elkészült felvételeken.

Pál Dénes – új dalát szentimentalista érzelemvilága ihlette

Pál Dénes – új dalát szentimentalista érzelemvilága ihlette

Nem mindennapi képeket láthatunk majd: animációs technikát alkalmaznak a munkálatok során, és számítógéppel szerkesztik meg a jeleneteket, hogy a fantáziaképek minél realisztikusabban ábrázolják.

Dobrády volt a segítőtárs

A dal szövegét Dobrády Ákos stúdió-produkciójával írta Dénes, melyben bőven kapott szerepet a lány is. Vajon a felhők között fognak rálelni az beteljesült boldogságra?

A fiú gyermekkorának városában, Miskolcon forgatta első klipjét, mert szeretett volna az életéből egy kis szeletet megmutatni a világnak. Itt élt kamasz korának végéig, legtöbb élménye, családja, barátai, szerelmei szívét az észak-kelet magyarországi településhez fűzik. Most nem külső, hanem belső világának egy részét tárja rajongói elé, bízva abban, hogy nekik is reményt tud adni a szerelemben, és egy csipetnyi elbűvölő ábrándvilággal megfűszerezi mindennapjainkat. Ennél többet azonban Ő sem árult el, kíváncsian várjuk a végeredményt!

Hasonló bejegyzések..