Sz3xbotrányba keveredett Liptai Claudia

Szepesi Nikolett úszónő könyve nem csak Kucsera Gábort és Voksán Virágot keverte sz3xbotrányba, hanem a TV2 népszerű műsorvezetőjét, Liptai Claudiát  is.

Hatalmas botrányt kavart az egykori bronzérmes Európa-bajnok úszónő, Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című könyve, melyben szexuális kalandjait írja le. Bár Szepesi egyszer sem nevezi nevén a művében olvasható sztorik szereplőit, mégis bizonyos jelzők és helyszínek alapján sokan könnyedén beazonosíthatók.

A sportolónő önéletrajzi regényében nem csak saját pikáns légyottjairól számol be, hanem volt partnerei kalandjairól is, így Nikinek hála az olvasók bepillantást nyerhetnek – többek között – egy felkapott kajakos buja életébe is. A népszerű sportoló korábban Szepesinek arról mesélt, hogy egy kereskedelmi tévé szervezte valóságshow-n, egy „forró országban” magáévá tette a népszerű cicababát és a műsorvezetőt is – Niki pedig ezt ország – világ elé tárta könyvében.

Noha Szepesi nem írt nevet, a helyszín körülírása és a szereplők jellemzése alapján mégis egyértelmű, hogy kikre céloz. Voksán Virág néhány éve a népszerű kajakossal, Kucsera Gáborral szerepelt A sztárok a fejükre estek című Afrikában forgatott realityben – ahol állítólag le is feküdtek egymással. A románcot cáfolja a playmate-ből lett csinos dj, mondván minden percüket vették a kamerák, így alkalmuk sem lett volna ágyba bújni.  Persze Virág nem hagyja annyiban a gyanúsítgatást, már felvette ügyvédjével a kapcsolatot és valószínűleg jogi útra tereli a dolgot.

Az egész pikantériája az, hogy az úszónő szerint a kajakos nem csak Virágot tette magáévá az ominózus valóságshow-ban, hanem a műsorvezetőt is. A sztárok a fejükre estek című műsort anno Kovács Áron és Liptai Claudia vezette és vélhetően nem Áronra vonatkoznak az “igazi vadmacska az ágyban” és “olyan nő, akiről minden férfi álmodik” kifejezések. Vagyis Claudia összeszűrte a levet Kucsera Gáborral?

Megkérdezett sztárügyvédek szerint ha nincsenek is nevükön nevezve a közismert személyek, ám a leírtak alapján a közvélemény számára egyértelműen beazonosíthatók, akkor Szepesinek és a kiadónak a magánszféra jogának sérelme miatt komoly – akár milliós nagyságrendű – perekre kell számítaniuk.

Az Én, a szexmániás című könyvében az egykori úszónő beszámolt arról is, hogy 13 évesen szexuálisan zaklatták az uszodában. Ennek kapcsán a Magyar Úszó Szövetség elnöke, Gyárfás Tamás bejelentette, hogy vizsgálatot indítanak az ügyben.

Hasonló bejegyzések..