Összeállt a Megasztár Zsűri

Nem rég megtudtuk, hogy a Megasztár 2012. Február 10-én startol, melyet már oly sokan várnak. Most pedig lehullt a lepel a zsűri kilétét illetően is. A 4 tagú formáció ezúttal többet nyújt majd, mint a bíráskodás.

A 2012-es Megasztár zsűri tagjai: Bereczki Zoltán, Falusi Mariann, Mester Tamás, Bochkor Gábor. Az összeállítás érdekes, de legalább ez is megvan már. A zsűri feladata ezentúl nem csak az ítélkezés, bíráskodás, illetve értékelés lesz. Változás ugyanis nem csak az egész műsor tekintetében állt be, hanem a zsűri munkájában is megnyilvánul az.

Az x-faktor szériához hasonlóan a zsűri a versenyzők felkészítésében, segítésében is közreműködik. Joggal nevezhetnék tehát őket mentoroknak, azonban ez a Megasztár, így fixen marad a zsűri elnevezés. Természetesen ez a “többletmunka” csak az élő adásokra vonatkozik, amikor is kialakult már a top lista.

A Megasztár 2012-es zsűri tagjai

Falusi Mariann korábban ő is egy Ki mit tud? tehetségkutató versenyen indult, ezért tudja, milyen érzés az, amikor a zsűri előtt kell állni, énekelni, előadni úgy, hogy mindez a nézőknek is tetszen, hiszen a szavazatokat ők adják majd.

Mester Tamás továbbra sem tud szakítani azzal a véleményével, hogy ma Magyarországon kevés az idegen nyelven énekelő, magyar előadó. Éppen ezért úgy reméli és gondolja, hogy idén lesz olyan tehetség, aki majd külföldön is sikereket tud elérni a Megasztár befejezése után. Abban hisz, hogy egyszer Magyarországnak is lehet világsztárja. Értékelésében is fontos szerepet játszik az a tényező, hogy a versenyző tud-e világszínvonalon is énekelni.

Bochkor Gábort mindenki ismeri, hiszen méltán lett népszerű a híres Bumeráng műsorával, társaival együtt. Számos műsorban megfordult már, a tehetségkutatás azonban új műfaj számára. Ettől függetlenül ezt is csak egy nagy Show-nak tekinti, mint azokat a műsorokat, melyekben már megfordult, vagy közreműködött. A leendő versenyzőktől Bochkor Gábor tehát a szórakoztatást várja.

Bereczki Zoltán nagy izgatottsággal csatlakozik a megasztár ítészeinek csoportjába. Büszke arra, hogy ez a tehetségkutató verseny számos olyan előadót dobott a piacra, akiket szívesen hallgat. Külön örül annak, hogy ezúttal részese lehet a jövő tehetségeinek felfedezésében, melyeket később szintén szívesen fog majd hallgatni, vagy akár együtt dolgozni velük.

Hasonló bejegyzések..