Futár kétkeréken: gyors, pontos, olcsó

A legkevésbé sem újdonság, sokak számára azonban mégsem egyértelmű, hogy hazánkban is léteznek biciklis futárok. A futárszolgáltatás ezen módja kifejezetten környezetbarát, ráadásul városon belül nagyon gyors és egyszerű megoldás, hiszen a futárok házhoz mennek, felveszik a feladni kívánt csomagot, majd azonnal és közvetlenül az adott címre szállítják.

A leggyorsabb megoldás

A biciklis futár Budapesten a leggyorsabb postázási módszerek egyike, ennél csúcsidőben az sem gyorsabb, ha mi magunk visszük el a csomagot egyik pontból a másikba. A biciklis futárok ugyanis a fővárosban az igény bejelentésétől számított 25 percen belül felveszik a csomagot, és 90 percen belül ki is szállítják azt a kért címre.

Nem csak gyors és praktikus, ráadásul teljesen környezetbarát, szmogmentes megoldás ez, hiszen a bicikli nem szennyezi a környezetet. Ideális választás azoknak, akik valamilyen okból rövid határidővel, 24 órán belül vagy még aznap szeretnének eljuttatni egy küldeményt a város egyik pontjából a másikba.

Fotó: dltmove.hu

Fotó: dltmove.hu

Vannak határok

Természetesen ennek a megoldásnak is vannak határai, hiszen ha a futár üres zsákkal érkezik is, a nagyobb küldeményekkel így is probléma lehet, ezért a futár megrendelése előtt nézzünk utána, hogy mekkora csomag szállítására van lehetőség, illetve hogy kérhető-e, hogy a futár kifejezetten üres zsákkal érkezzen hozzánk. A legtöbb futárcég kiegészítő szolgáltatásként nagyobb méretű tárgyakat akár 100 kilogrammig is elszállít teherszállító kerékpárral, bár ez lassabb és forgalmas útszakaszokon nehézkes megoldás, ezért elsősorban autóktól elzárt vagy kis forgalmú területeken javasolt igénylése.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: