Muri Enikő videó: 2. élő adás

I will love again, énekelte Enikő az x-faktor színpadán. Az előző adásban Enikő volt az utolsó fellépő, a mostaniban viszont ő kezdte meg az előbb említett dallal. A szerelmes dalok közül ő egy pörgősebb zenét választott ellentétben azzal, amit eddig megszoktunk tőle, a lírai nótákat. A zsűri, avagy a mentorok véleménye megoszlott Enikő produkciójáról, melyet alább olvashatsz.

Enikő azért választotta a dalt, mert szerelmi csalódás után van, ezt az előadás előtti kisfilmben el is mesélte. Volt Párja Amerikába utazott, mert inkább a pénzt választotta Enikő helyett. A dalválasztás ezért esett erre a dalra:

Muri Enikő – I Will Love Again: videó

Mentorok véleménye Muri Enikő produkciójáról

Megoszlottak a vélemények. Bombabiztos énekesnő, határozott előadás, príma, remek énekhang, de.. a de kötőszó ott volt minden bíra száján. Az volt a gondjuk, hogy nem szívből énekelt, nem hitték el, hogy valóban újra akar szeretni Enikő, holott a hallott történtek után logikusnak tűnt.

Hasonló bejegyzések..

7 hozzászólás

 1. lili szerint:

  amikor álsz a szimpadon és mongyák a továb jutokat akor azt gondolom hogy a tenevedet mongyák nem szavazok hogy továbjus demégis oda jutatom a továbjutást szia

 2. ági szerint:

  muri enikő nagyon tetszik a hangod remélemmegnyered és remélem találkoszhatokveled szia

 3. Ildikó szerint:

  Enikő nagyon jól reagáltad le Nóra tapintatlan kérdését amit, a fergeteges produkciód után feltett neked. Te már nyertél !

 4. edit szerint:

  ugyes vagy eniko

 5. Skykler szerint:

  Enikő ne búsulj a “szerelem” miatt.Mikor eljön az idő a szerelem is meg fog jönni. Csodálatosan énekelsz .Neked drukkolok és nagyon sajnáltam mikor tavaly nem jutottál tovább.De most mindenkinek meg kell mutatnod.hogy Te vagy Mo legjobb és legszebb hangú énekesnője. NYERD MEG.

 6. Pap Sándor Márk szerint:

  Szerintem egyedi a stílusod.Van már mögötted tapasztalat mindez magában hordozza,hogy mindent fel tettél egy lapra.Szép vagy.A tehetség veled született,ezt már csak kamatoztathatod.Így vagy jó ahogy vagy.Nem kell változtatni,nem szabad.Az ember ne akarjon többnek látszani mint ami valójában.Benned megvan az x-factor,nagyon is.Vannak benned lehetőségek,fedezd fel mert azzal nyerhetsz.Sokra viheted,és kívánom,hogy sikerüljön a kudarcaid dacára.Te megtetted amit már mások régen feladtak volna.Ez is bizonyítja,hogy az akarás,a céltudatosság eléri jutalmát.Olyan ez mint az egyetem:könnyen be lehet jutni,bent maradni nehezebb.Hát sok sikert,te bent tudsz maradni.Hogy mit tanácsolnék?:Azt,hogy mindig légy lankadatlan éberséggel olyan céltudatos,mit amikor elindultál ebbe a műsorba.Higgy magadban,mert megéri.

 7. kovacs csaba szerint:

  egy keresem van fesd meg a hajadat feketere es akkor verhetetlen leszel ugyes vagy igy tovabb