Oláh Gergő: 2012. november 24. élő adás

Oláh Gergőnek adódott egy olyan lehetősége, hogy a műrepülő bajnokkal szállhatott fel a levegőbe, így most már nem csak az x-faktor bűvöletében száll.

A repülés hihetetlen adrenalin löketet adott Gergő számára, ami valószínűleg az előadására is hatással volt.

Érdekes feldolgozást hallhattunk a Piramis Szállj fel magasra címa dalából, mely a mentoroknak egyaránt nagyon tetszett. Úgy sikerült átdolgozni a dalt, hogy megtartotta eredeti mondanivalóját.

Oláh Gergő első produkciója

Oláh Gergő és Csobot Adél duettje

Hasonló bejegyzések..

29 hozzászólás

 1. vitriol szerint:

  Nem az rtl diszkriminálja a nőket….. Valahogy a jó női énekesek a megasztárt és a voice-t találták meg. A válogatáson is több volt a tehetséges fiú, mint a lány. A mentorokat már rég lecseréltem volna. Egyik sem a szakmája etalonja. Épp elég belőlük. mondjam azt, hogy egyik mentor sem jó?

 2. vitriol szerint:

  A romára már rengeteg féle stílust ráraktak. NEM CSAK funkyt tud énekelni. A cigány csávó a legjobb. Sokan azért nem bírják, mert cigány! Van hangja, és milyen jó! Én őt tartom a legjobbnak, és utána az Adélt. Adélnak viszont mindíg jó nótát ad a mentora.

  • szigorú de igazságos szerint:

   De még milyen jó! És sosem hamis, míg Adél mindig hamisan énekel.Igaz, jól nézett ki a maga módján, de nem olyan csinos, mint szeretnék mutatni.

 3. fefe szerint:

  Nem a szavazós társadalommal van baj,hisz a tv2-ben nyernek.
  Az Rtl nevelt gyűlölködésre? Az Rtl-ben sose nyert még nő,semmiben.
  Az Antal nem statisztika javítás lenne(ez sarkítás),mivel bőven X hangú és érdeklődő koreográfiára,ezért ő is megérdemelné.

  De a szokásokon nehéz változtatni,így gyanús hogy a roma elviszi funkival is.

 4. vitriol szerint:

  Nem igaz, hogy nem nyerhetnek női énekesek! A Megasztár 6 műsorából, 4 női nyertes van. Tóth Vera, Rúzsa Magdi, Tolvai Renáta, Radics Gigi. Az X-faktorban ne a statisztika miatt nyerjen nő, hanem azért mert megérdemli. Hajrá Oláh Gergő!

 5. vitriol szerint:

  Azt tudom csak mondani, hogy mindenki szurkoljon a kedvencének. És szavazzon rá! Mindenkinek más tetszik. Én csak véleményt mondtam, csak úgy mint mások. Nem rosszabbat és nem jobbat mint a többiek.

 6. vitriol szerint:

  A Megában és a Voice-ban párbajban kell megküzdeni azért, hogy az élő showba kerüljön valaki. Az X-ben pedig a mentorok kénye kedve szerint kerülnek az élő műsorba. Nézzük az elsőt. Geszti lánycsapat. Veca, Dorka, Fanni. Mindhárom kritikán aluli. Az igazán jókat NEM választotta. Nem is győzött nő!!!!!! Feró már jobban választott Enikő második lett. De semmi esélye nem volt a Kocsis Tibivel szemben. Malek is a közepeset választotta, a jobbakat otthon hagyta. A mentorok sz@r választásán múlt, hogy nem nyert nő. Timi remélem kiesik, mert számomra annyira unszimpatikus és elviselhetetlen. Van akinek tetszik. Ízlések és pofonok..

 7. fefe szerint:

  csak fánkit kaphat:)
  a rendőrök meg fánkot:)

 8. vitriol szerint:

  Azért nem nyert az X-ben még nő, mert sz@r volt a felhozatal. mert a jó női énekesek valahogy a Megasztárt és a Voice-t találták meg. A Megasztárban nyertek a nők. Tóth Vera – Ruzsa Magdi- Radics Gigi. az idén is a fiúkból nagy számban tehetséges, míg a lányokból alig tudtak összekaparni egy csapatra valót. Ne azért nyerjen egy nő, hogy a statisztikát javítsa!!!! Na meg persze a hülye mentorok sem jól választanak.

 9. vitriol szerint:

  Gergő már több stílusban is bizonyított. De a Révész-nóta valóban nem állt jól neki!!!!!!. ez a mentora hibája. itt 80 % volt, de a duettben behozta, mert ott 200 %-ot teljesített. A Gergő a legjobb, de nem mindegy milyen nótát akaszt a nyakába a Geszti.

 10. Bence szerint:

  Szia Gergő ! Az elején még csíptelek , de a mindig ugyan az kezd unalmassá válni . Próbáltad a szállj szállj….. nótát , engem nem győztél meg , az elejét nagyon nehezen kezdted , a közepe jó volt ,összességében nem te énekeltél legjobban . Mindenki ájuldozott a produkciódtól , nem csodálkozom , mert lassan az x faktorban már a boci boci tarkával is tovább lehet jutni , remélem a süss fel nap is verseny szám lesz . Nekem Dávid jobban tetszett.

 11. kritikus szerint:

  Bejöttél a színpadra , mint a nép szegény , elnyomott , közmunkán tengődő családos ember . Nagyon jó hatás vadászat volt . Rendkívül szórakoztató személyiség vagy , de távol attól , hogy az év hangja legyél . Neked van a legnagyobb szükséged a hangképzésre , mert kár lenne , ha középszerű maradnál . Jók az adottságaid , de nem fogsz nemzetközi sikerekkel büszkélkedni .

 12. ds szerint:

  Így van,ez nem a táncolj,ha tudsz.
  A Gergő az oldódást,hogy ne a hangjára menjen a feszültség(mert a hangja nagyon az elején van és kizökkenthető),a ritmikával palástolja.
  10-9 szakember szerint van alap orgánuma/hangja is a Timinék.
  A lírai tele volt váltással,úgy hogy az érzelem sem tűnt el.
  A Gergőt nem merik egyedül hagyni a színpadon,mert egy idő után egysíkú és uncsi lesz a hangja.Jött is a énekkórus mögé,akkor kapott életre ő is.
  Pont hogy ő lenne lemezen átlátható,míg a Timi kaméleon.

  Inkább az kérdés van,hogy a nők megbocsájtanak e ennek a szerény “vidéki” léleknek és nem szavazzák direkt le,mert nő.Sose nyert az Rtl-en még nő,ez azt jelenti,az Rtl .. tett sokakat és gyűlölködővé.

 13. vitriol szerint:

  Az énektanár az ének-technikát tanít. hangot nem tud valakinek adni. A hangot az énektudást, a jó hallást azt születéskor kapja valaki. És az improvizációs képességet is. az ének-technika esetleg javít a közepesen, de jó soha nem lesz. Soha nem tud improvizálni, csak keményen küzdeni. A táncban is olyan, hogy érződik rajta, ahogy gondolkodik, most hova lépjek. Semmiben nem laza, nem ösztönös. Az Adélnak van jó hanganyaga, de neki technikát kell tanulni. Gergőnek csak gyakorlásra van szüksége.

 14. vitriol szerint:

  Azt hiszitek, hogy iskolában kell énekelni tanulni????A Timi iskolázott hangja nem más, mint egy izomból nyomott ordítás. Semmilyen hangszín, fel nem ismerném a hangját, ha a rádióban hallanám. üvöltés, üvöltés üvöltés. Ettől az Adél is sokkal jobb.

 15. vitriol szerint:

  Valika! Hiába csodáljátok, ha onnan nem tudtok sms-t küldeni. Átutalással küldhettek pénzt itthoni ismerősnek. Aki itt énekelni tud az a Gergő. Én sem szeretném, ha egy közepes lány, a Timi nyerne.

  • Lacóka szerint:

   Sajnos nem vagy akkora ász , mert ha nem sodor magával a ritmika , és a tánc , egész közepesre tudsz sikeredni . Timinek sokkal iskolázottabb hangja van .

 16. valika szlovakia szerint:

  gyonyoruen enekelsz,mi csodalunk innen szlovakiarol…..szuper voltal,sok sikert……….

 17. erzso szerint:

  Tetszett Gergő főleg a duett előadásban
  A versenydalban – hiába mondja Feró – Révész Sándort nem lehet felül múlni. De jó volt! Köszi

 18. maria szerint:

  gergo nagyon jo vagy imádni valo a hangod nagyon szép jol mozogsz jol táncolsz meg minden remélem megnyered – már most várom a szombatott …..

 19. maria szerint:

  gergo nagyon jo vagy …. hietetlen mien jo hangod van remélem nem fogsz kiesni jol mozogsz a szinpadon meg minden a táncrol nem is beszélve a hangod is szuper én neked drukkolok remélem megnyered az

  • cica szerint:

   Gergő nem a legjobb énekes , a piramis dal köszönő viszonyban sem volt a művészi előadással . Dávidnak van a legtisztább hangja , viszont nem elég férfias . Pár év múlva nagyon sokra viheti , ha lesz elég kitartása .

 20. vitriol szerint:

  Keresztes olyan mint egy piaci kofa és egy lotyó keveréke. Beleugat a tapsba, üvöltözik, őrjöng, legszívesebben valagba rúgtam volna. A duett viszont szuper volt. Gergő ismét bizonyított, és Adél bitang jó nő.

 21. zsuzsa szerint:

  nagyon imádom Adélt is, Gergőt is!

 22. Nyina szerint:

  Gergo nagyon profi!!! Jol mozog a szinpadon!!!! Laza , Jo hangu, igazi X- Factor!!! Miatta nezem a musort!! Remelem megnyeri!!!!

  • Dönci szerint:

   Jól nyomod , de az én elvárásaim nagyobbak , színtelen a hangod , jobban eltudnálak képzelni egy tánckarban . nekem te nem vagy hiteles , mert a bemutatkozásnál elő adtad a koldusoperát , a közmunkás múltaddal , Már majdnem meghatódtam , mikor kiderűlt , zenekarod van , neked is többet kéne villantanod . Szerencséd volt , hogy a zámbó gyerek elvitte a balhét , így senki nem foglalkozott veled . sajnálnám ha te nyernéd meg az x faktort .Ez van gergő

 23. mamoca szerint:

  Krisztián szerepeltetésével meddig akarjátok rontani a műsor hitelét?