Zámbó Krisztián: 2012. november 17.

X-faktor: Zámbó Krisztián. Talán ő kapta eddig a legtöbb hideget – meleget a show folyamán. Sokan már rég kiejtették volna, de még mindig akad rajongója is.

Még továbbra is nagyon nehezen tud együtt dolgozni Ildikó és Krisztián, a kisfilmből ez megint csak bizonyosságra jutott.

Miki igen tömören értékelt: jobb volt, mint múlt héten, de még mindig nagyon kevés. Feró szerint sem énekelt jól Krisztián.

Geszti Péter értékelésében arról nyilatkozott, hogy már megbánta azt a tényt, hogy bejuttatták a döntőbe Krisztiánt.

Zámbó Krisztián éneklése

Hasonló bejegyzések..

166 hozzászólás

 1. Lina szerint:

  Na végre, kiesett Krisztián. Sokan megkönnyebbülnek , de leginkább Ildikó.

 2. ocsi szerint:

  konyu mast megitelni, amire megjegyzem szerintem senkinek nincs joga,…arra kerek mindenkit aki velemenyt ir vagy mond a Krisztianrol, hogy NE az apja utan itelje meg , mert az o apja nyomaba meg a mentorok, de sok mas eloadomuvesz, foleg nem a Fero sem johet.Probaljatok meg ot megitelni sajat magaert!…lehet hogy nem a legjobb de hatalmas eroket fektetbele, hogy megfeleljen mindenkinek ,… pedig csak sajat maganak kene megmutatnia mit tudd,….ha jobb dalokat valasztana mint pl. ma szerintem sokkal tobb szavazata lenne, sajnos nem jo mentort kapott,..nekm ez a velemenyem sajnalom hogy annyi negativ kritikatkap mert az emberek inkabb az apjat lassak es nem a Krisztiant,…fejethajtok elotte a kitartasaertr,batorsagaert, hogy egyajtalan belemert kezdeni..BRAVO KRISZTIAN!!!!!

 3. Józsi bácsi szerint:

  Szombat estére nincs jobb műsorotok? Az idősebbek nevében tiltakozom.
  Ez a szerencsétlen nyűglődés meddig tart még?

 4. simi szerint:

  Az egész X-Faktor egy cirkusz. Előre kitalált, betanult minden. Keresztes Ildinek sem hisz már senki ,nagyobb színésznő nincs,teszi az agyát.De kinek,minek?Jól mutat a bankszámlán amit kapnak!
  Már azt sem hittük el , mikor előadták az első felvonást,miszerint nem ismerik Zámbó Krisztiánt.Nem olvasom a bulvár lapokat de a csapból is Ők folytak anno.NEVETSÉGES KÍNLÓDÁS AZ EGÉSZ!!! UNALMAS !!!!! FÁRASZTÓ !!!!
  NEM JUTOTT MÉG EL AZ AGYÁIG SENKINEK HOGY ABBA KELLENE HAGYNI? M O S T !!

 5. papa48 szerint:

  Krisztián!Ne hozz több szégyent APÁD emlékére,tűnj el!!!!Te nem vagy színpadra való,ezt Keresztes Ildi is tudja,csak szégyenli kimondani!!!!!

 6. asa szerint:

  Szóval az énekelgetés(nem rossz érzetet kelt az emberben),az csak egy közép mezsgye.

  A zene az egy más dolog.De mivel senki nem járt énekórára:),így fogalma nincs,ki csinálja a jelenlegi világban megkért színvonalon és hogy miért csinálja úgy.(oktáv ismeretek,váltások,az érzelem megtartása)

  Ezért kell egy Antalt segíteni,mert ő messze jár,de még nem a végén.

 7. asa szerint:

  hát nem azért..
  De tegnap volt az énekóra(Voice),ma lesz a szabad foglalkozás(Faktor)

  Közvélemény kutatás kihozza,hogy nem az énekóra a legnépszerűbb tantárgy,ha még van.Uncsi volt régen is,röhögésbe fulladt stb
  Ezért sokan nem tudják hogy milyen messze lehet elmenni benne és hogy ezért dolgozni kell.
  Énekelgetés és az ének oktávok,érzelmek tartása nagyon magas szinten vannak a mai zenei vezető placcon.
  Az RTl csak az Antalt találta meg.Az Adélt meg mint közszereplő.
  uff.

 8. Vica szerint:

  Nagyon sajnálom ezt a szerencsétlen Zámbó fiút. Nem alkalmas közszereplőnek. Minden fellépése egy vergődés, a rossz éneklésről nem is beszélve. Én is úgy gondolom, hogy a Zámbó familia küldi a sok szavazatot. Belehajszolják és egyben idegbeteggé teszik a fiút! Az édesapja – aki igényes, elismert tehetség volt – ezt nem hagyná. Meggyőzné a fiát, hogy ez a pálya nem neki való. Szégyen, hogy a valóban tehetséges énekesek kiesnek, míg a tehetségtelen versenyben marad!

 9. Toto szerint:

  A fél ország fogja a fejét mi történik ma este Zámbó Krisztiánnal.
  Vajon nyer az erőszakos családi klán, vagy még szavaztatják őket,fogyjon az örökség?Krisztiánnak ha esze lett volna, el sem indult volna.Apjához
  hasonlítják, belőle egy volt, nincs más nem is lesz.Amit ó tud az nem egyedi, sokan énekelnének így.Nem is alkalmas közszereplőnek ,idegbeteg.
  Ki fogják csinálni.Addig gyötrik ezt a fiút, míg valamit tesz magával.
  Aztán mindenki megnyugszik????!!!!Ki kellene már végre mondani, hogy STOP.