Mentorok Háza: Vasárnap – Nagy Feró és Keresztes Ildikó

2012. Szeptember 7. Vasárnap. X-faktor Mentorok háza, 2. adás. Keresztes Ildikó (28 év felettiek) és Nagy Feró (csapatok) versenyzői mérkőztek meg egymással.

Eme 2 mentornak már nehezebb dolga akadt, mint a korábbiaknak. Ugyanis itt vegyesen voltak fiúk és lányok egyaránt, hiszen a csoportokból ez adódik.

Már pedig alapból nehéz összehasonlítani 2 különböző nemet. Ráadásul, ha nagyjából egyformán teljesítenek, az külön megnehezíti a döntést.

Ezért is volt mindegyik mentornak egy – egy segítője újfent. Keresztes Ildikót a Carbonfools frontembere, Fehér Balázs, Nagy Ferót pedig az Anti Fitness Club énekese, Molnár Tamás segítette.

A mentorok házának szombati adását itt nézheted vissza »

Először Keresztes Ildikó “növendékeit” láthattuk (28 év felettiek): Horváth Sándor, Kiss Ernő Zsolt, Kovács Erika, Lass Bea, Kovács László Stone, Zámbó Krisztián. A továbbjutókat az alábbi sorban olvashatod. Nevükre kattintva pedig visszanézheted videón a produkciót:

Stone (Kovács László) | Lass Bea | Zámbó Krisztián

Utána Nagy Feró Csapatai következtek. Név szerint: P. J. Z., Like (Molnár Szulita, Barnicskó Petra, Gubik Petra), By the Way, Soldiers Sisters, Wonderfool, Spirit. Természetesen itt is csak 3 csapat juthatott tovább, melyek a következők (nevükre kattintva vissza is nézheted őket):

Like (Molnár Szulita, Barnicskó Petra, Gubik Petra)Spirit | P. J. Z.

Megvan tehát a 12 továbbjutó, indulhat az élő show. A vasárnapi és a szombati adásból is 6 – 6 versenyző (vagy csoport) örülhet az élő adásba való bejutásért.

A mentorok házának szombati adását itt nézheted vissza »

Zámbó Krisztián: amikor megtudta, hogy továbbjutott az x-faktor döntőbe (Fotó: RTL Klub)

Zámbó Krisztián: amikor megtudta, hogy továbbjutott az x-faktor döntőbe (Fotó: RTL Klub)

El ne felejtsd, hogy a következő héten már lesz The Voice is, pénteken. Tehát megelőzi a TV2 az x-faktor élő közvetítését. További információk:

The Voice – Magyarország Hangja »

Hasonló bejegyzések..

3 hozzászólás

 1. Emő szerint:

  Azt hittem Ildi, ennél tökösebb csaj vagy!
  Hogy vihettél magaddal 2 ilyen pasast?! Stone még csak-csak, de ez a Zámbó gyerek! Kritikán aluli.
  1x hallottam Stonet élöben, valami pótszilveszteri bulin. Komolyan mondom a vacsora után többen beszélgettünk 1 emelettel lejjebb az előtérben, mint akik bent buliztak vele, meg 1 fura szőkével.
  Feró is sztárolta… Lass Bea helyett tényleg erre van szüksége a magyar tv nézőnek?!

 2. akos szerint:

  Talan ez is a cel…

 3. no fan szerint:

  Hát igen, szégyelheti magát Keresztes Ildikó is és az egész stáb , gratulálok megint sikerült egy pár embernek elvenni a kedvét a műsortól .