Mentorok Háza: Szombat – Geszti Péter és Malek Miklós

2012. Szeptember 6. Szombat. Mentorok háza, 1. adás. Geszti Péter és Malek Miklós mentoráltjait láthattuk és hallhattuk. Íme a továbbjutók:

Geszti Péter a Fiúk csapatát kapta arra a nemes feladatra, hogy őket mentorálja egészen a döntőkig, és akár a győztes címig. 6 tehetséges énekes mutatta meg éneklését az x-faktor mentor házában, melyekről korábbi cikkünkben olvashatsz.

A nevek közül talán Nagy Szilárdot tudnánk kiemelni, a többiek nem igazán nyújtottak maradandót. Legalábbis a lányokhoz mérve, akikről később esik szó. Mégis az a furcsa helyzet állt elő, hogy Szilárd nem jutott tovább. Az alábbi linkeken a továbbjutó listáját tudod újra nézni:

Oláh GergőSzabó Dávid | Fehér Zoltán

(ők már továbbjutottak az élő adásokba, a döntőbe)

Az is lehet, hogy ez egy ilyen nap volt, és az ítészek előtt ezúttal nem szerepeltek jobban a fiúk a lányoknál.

A Fiúk csapata után jöttek a Lányok csoportja, akiknek a legjobban Malek Miklós örült.

Neki viszont nehéz dolga volt. Nem csak azért, mert 7 szép és tehetséges hangú énekesnő közül kellett kiválasztani hármat, hanem azért is, mert rettentő erős volt a lányok mezőnye, ellentétben a fiúk mostani alakításával.

Ettől függetlenül döntenie kellett, melyben Tóth Gabi segítette, és meg is született a végeredmény. A Lányok közül ők jutottak a döntőbe:

Kvaka AndreaAntal Tímea | Csobot Adél

Kvaka Andrea örömében ugrik Malek Miklós nyakába ;)

Kvaka Andrea örömében ugrik Malek Miklós nyakába 😉 (fotó: RTL Klub)

Az x-faktor Mentorok Háza című adásából vasárnap a Csapatokat – Keresztes Ildikó mentorálásával -, valamint a 28 év felettieket – Nagy Feró közreműködésével – láthatjuk.

Tarts velünk minden x-faktor adás alkalmával.

X-faktor 2012.

Hasonló bejegyzések..

8 hozzászólás

 1. arpi szerint:

  Jovore talan erdemes volna mentorokat cserelni.mert ezeknek elment a hallasuk

 2. Névtelen szerint:

  Talan ott kezdenem ,hogy egy Pal lorettat es egy Meggyes Csabat kihagyni a musorbol szomoru es igazsagtalan dontes .
  Ez a ket eloado igazi tehetseg es szerintem dontoig mentek volna.
  A mentorok szornyu hibat kovettek el ezzel de nem csak ok hiszen egy Stone -bol sem lesz soha senki ezen a palyan az meg egyenesen felhaborito hogy bekerul a Zambo gyerek egy tehetsegkutato versenybe, barban vagy eskuvon meg elmenne de itt ?!
  Ezekkel a dontesekkel es valasztasokkal Malek -ek szegyent hoztak magukra es azokra akik ezt a musort kitalaltak.
  Szegyeljek magukat

  • Sakal szerint:

   Csatlakozok , Olah Gergo jo neki drukkolok hang megjelenes ok minden jo. Zambo fiat meg ahogy lehet ki kell rugni oszinten szolva csoda hogy a taborig eljutott.
   BOTRANNYOSSS

 3. Y-faktor szerint:

  Én a jelenségről alkottam véleményt!
  Adélka majd néha kiborul,hisztizik egy kicsit és máris kész a címlap story.
  Voltak nála jobbak,de nem annyira megosztó személyiségek,mint Ő,ezért Adélt választották.Őt hosszabb ideig lehet “kihasználni” tovább tömi a csatorna zsebét.

 4. Lia szerint:

  Bejutott Adél, majd kiesik reméljük minél előbb, de Mikitől ezt azért nem vártam. Levette lábáról ez kis nyafka tyúk? A első produkciója valóban jópofa volt, megnyerő, és az is lehet, hogy van igény ilyen kis provokatív, önmagát kellető ,, nőcikre”. Az x faktor nem erről szól, sajnálom azt, akitől elvett egy lehetőséget.

 5. Y-faktor szerint:

  Sajnos nem a tehetség,hanem a pénz számít.Egész Erdély rá fog szavazni! Ja és az sem mellékes,hogy valamelyik X-fiúval összeköltözött,szóval a bulvár is kaszál rajta rendesen.

 6. sziszircsi szerint:

  Csobot Adél továbbengedése nagy csalódás volt. Most majd jönnek a buta összesküvéselméletek, de nincs csalás a müsorban. Csak Malek Miklós hatalmas tévedése. Tóth Gabinak őszintén látszott az arcán mit gondol a nagyarcú, időnként hamisan éneklő és felettébb irritáló hölgyikéről. A történetben az a legszomorúbb, hogy egy ilyen ripacs, bohóc miatt a valódi tehetség nem kerülhet élő adásba, Sajnálom Miklós, de ez nem a legnyerőbb producerség!