Meghalt Bajor Imre

Elhunyt Bajor Imre színész, nagy nevettető, a Heti Hetes egykori tagja. A művész úr hónapok óta súlyos beteg volt, agydaganattal kezelték.

Műthetetlen volt a daganat, ezért különféle egyéb terápiával is kísérleteztek nála. Még Kínában is járt, ám a nagybeteg színészen ők sem tudtak segíteni. Egy ország gyászolja a közkedvelt humorista-színészt.

Bajor Imre 1957. március 6-án született. Színészi karrierjét 1976-ban kezdte az Állami Déryné Színházban, később, 1989-től a Játékszínben folytatta pályafutását. Később a Heti hetes című, az RTL Klubon futó politikai vitaműsor egyik állandó szereplője lett, és szabadúszó színészként próbálta keresni a kenyerét.

Bár színházban sikeres volt, az ismertséget a Szomszédok hozta meg Bajornak, később pedig sokszor feltűnt vígjáték sorozatokban is, például Hernádi Judit és Gálvölgyi János oldalán a Pasikban.

Neve sajnos sokszor összefüggött az alkohollal, a próbák és a darabok után nem volt meglepő, ha sokszor ivásra adta a fejét. 2010 körül elkezdett kimaradozni a Heti hetesből, az újságok úgy vélték, hogy a művész depressziós, ezért hosszabb szünetet tartott, de végül visszatért a képernyőre. Később az orvosok agydaganatot állapítottak meg nála, amit nem lehet megműteni. A nevettető nem adta fel a küzdelmet, különféle alternatív gyógymódokkal próbálta meg kezeltetni magát több-kevesebb sikerrel. Januárban romlott meg az egészségi állapota drasztikusan, onnantól kezdve már csak bottal tudott közlekedni, utána már szerepeket sem vállalt. Nagyjából egy hónappal ezelőtt kórházba került, kiszáradás fenyegette, ezért jobbnak látták, ha szakszerű kezek ápolják tovább.

Elhunyt Bajor Imre - A művész úr súlyos betegségben, 57 évesen távozott az élők sorából

Elhunyt Bajor Imre - A művész úr súlyos betegségben, 57 évesen távozott az élők sorából

Betegségének bejelentése után folyamatosan cikkeztek a lapok a színész állapotáról, voltak pillanatok, amikor jobban érezte magát, a család ügyvédje még az utolsó napokban is azt kommunikálta, hogy Bajor jobban érzi magát, ám 2014. augusztus 6-án egy kórházban, a reggeli órákban szervezete feladta a harcot az inoperábilis tumorral szemben.

Hasonló bejegyzések..