Celebek ékszermániája

Amikor fellapozzuk a női magazinokat, vagy éppen egy díjátadót látunk a televízióban, csak úgy ragyognak a hírességek a gyönyörűbbnél-gyönyörűbb ékszerekben. Láthatunk extrém darabokat, vagy visszafogott, klasszikus csecsebecséket is, amiket általában ruhájuk stílusához választanak tanácsadójuk segítségével.

Megan Fox fülbevalói

Ha a mesésen szép hölgyet kérdezzük, ő a fülbevalókra esküszik. Sokszor a sportosan elegáns stílus hódolója, nagy, karika fülbevalói nélkül azonban egy lépést sem tesz. Nem is csoda, hiszen egyébként is sugárzó arcát tökéletesen kiemeli, az ékszer feltűnése pedig érzéki külsőt kölcsönöz neki. Bevallása szerint több garnitúrát is tart belőlük: ékszertárában megtalálhatók a csillogós változatok, a visszafogott, egyszerű ezüst darabok, és az egészen pici, helyesebbek is egyaránt.

Megan Fox – szép karika fülbevalóit gyakran láthatjuk rajta

Megan Fox – szép karika fülbevalóit gyakran láthatjuk rajta

Victoria Beckham

A focista feleség nem mellőzi a feltűnést, gyakorlatilag mindenféle ékszert nagyon szívesen visel, nyaklánctól, gyűrűtől elkezdve a szettekig, mindent. A legkisebb daraboktól az egészen nagyokig, már-már túlzás kategóriáig mindent láthattunk már rajta. A hölgy nagyon kedveli a divatot, szívesen vásárol bevallása szerint, és sokat is járja a szebbnél-szebb üzleteket. Teljesen odavan az egyedi, méregdrága darabokért, tart is belőle ékszerdobozaiban jó néhányat, a legtöbbet pedig elmondása szerint férjétől, David Beckham-től kapta ajándékként.

Julia Roberts visszafogottsága

A népszerű színésznő egyértelműen a természetesség híve, és leginkább a fülbevalókat kedveli, néha egy-egy nyaklánccal kiegészítve. A túlzásokat nem szereti az ékszereket illetően sem, igyekszik minden körülmények közt megőrizni harmonikusságát. Fülbevalók közül általában azt választja, ami szépen kiemeli arcát, ez lehet akár egy nagyobb darab is. Arra azonban kényesen ügyel, hogyha fülbevalóból valami kevésbé visszafogottat választ, akkor ahhoz ne párosítson más ékszert, vagy ha valamiért mégis, akkor az szinte észrevehetetlen legyen.

Hasonló bejegyzések..