VV Évát megverte egy féltékeny ismerőse

Hétfőn erős fejfájással szállították kórházba Baukó Évát, ismertebb nevén VV Évát, és kiderült, hogy koponyarepedése van. Egy féltékeny ismerőse pofozta fel többször is.

Éva jelenleg Békéscsabán lakik a szüleinél, ám egy videoklip forgatás kedvéért visszautazott Budapestre. A lánynak nem volt hol laknia, ezért megkérte ismerősét, Tibort, hogy hadd lakhasson egy ideig nála. A férfi megengedte az ottlakást, ám amikor kiderült, hogy Évának egy másik fiú tetszik a lépcsőházból és nem ő, féltékenységi jelenetre került sor.

Kizárta a lányt a lakásból, és hiába dörömbölt a bejárati ajtón, hogy engedje be, Tibor nem tette meg. Kétszer is kijött a férfi a bejáraton, hogy pofon vágja Évát. A lány elmondta, megkarmolta a férfit, de máshogy nem bántotta. A villalakó azt is elmesélte, hogy már akkor kijöttek a rendőrök hozzájuk, de nem történt semmiféle intézkedés.

VV Éva a kórházban (forrás: Blikk.hu)

VV Éva a kórházban (forrás: Blikk.hu)

Később azonban – a történtek ellenére – Éva mégis ott aludt Tibornál. Reggel azonban erős fejfájással ébredt, és pánikroham is rátört, így kihívták a mentőket, akik kórházba szállították. Évát CT-re vitték, megröntgenezték, és kiderült, hogy a homlokánál koponyarepedése van. Mivel nyolc napon túl gyógyuló a sérülése, a kórház hivatalból értesítette a rendőröket, akik ki is vonultak kihallgatni Évát és Tibort.

A kórházban tartózkodó Tibor nyilatkozott a Blikknek. Elmondta, hogy csak segíteni próbált Évának azzal, hogy befogadta. Valóban adott neki két pofont, de annál többet nem. Tibor azt is elmondta, korábban is megpofozta már Évát, de abból nem lett semmiféle komolyabb ügy. Tibor nem tudott sokáig nyilatkozni, ugyanis a rendőrök előállították súlyos testi sértés gyanújával, és a VIII. kerületi Rendőrkapitányságra vitték.

Egyelőre ismeretlen tettes ellen indult eljárás, az esetet szakértők vizsgálják jelenleg is. VV Éva még napokig nyomhatja a kórházi ágyat, nem tudni, hogy mikor kerülhet ki onnan, rendszeresen pánikrohamai vannak a volt villalakónak.

Hasonló bejegyzések..