Tarány Tamás videó – 5. döntő

Tarány Tamás kisfilmjéből kiderült, hogy a küzdelem nem csak az x-faktor színpadán zajlik neki, hanem a való életben is. Fogyókúrával küzd annak érdekében, hogy minél macsósabb (vagy mackósabb) külsővel léphessen fel szombat este. Tamás magyar dallal lepte meg rajongóit az 5. döntőben: Ákos – Minden most kezdődik el címmel, mely az év rockalbuma lett 2007-ben.

Nagy Feró: “Nem is vettem észre, hogy kövér vagy, olyan jól énekelsz”

Keresztes Ildikó: “15-20 éve várok arra, hogy szülessen egy olyan férfi torok, mint amilyen te vagy.”

Geszti Péter: “Az életben nem az a lényeg, hogy hányszor veszel levegőt, hanem, hogy hányszor áll el a levegőd.”

Malek Miklós: “Tomi, nagyon büszke vagyok Rád! Minden dalt, amit elkezdesz énekelni, az új életre kell”

Tény és való, hogy talán az x-faktor 2011. showjában az elmúlt este folyamán hangzott el az eddigi legpozitívabb értékelés. Minden mentornak nagyon tetszett a produkció.

Tarány Tamás – Minden most kezdődik el (Ákos)

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. Zizi szerint:

    Kedves Tamás!
    Amióta megláttalak a válogatáson azóta nagyon tetszik a hangod. Rengetegszer meghallgatom az x faktoros számaidat. Nagyom imádom a hangod, kiváló énekes vagy, nagyon sokan csak szeretnének így énekelni ahogy te énekelsz. Remélem jövő tavasszal ismét lesz x faktor koncertturné és Zala megyébe is jöttök. Én biztosan ott leszek a barátnőimmel, hogy láthassalak és hallhassalak. Ha nem te nyered az x faktort 2011-ben, hát soha többet nem nézek ilyen műsort az biztos. A súlyod miatt ne törődj a beszólásokkal. Ha ez egy x faktor akkor a hang és a lényed az ami fontos. Imádlak !!

  2. PETER ERZSEBET szerint:

    kedves tamas-nagy rajongod vagyok miota eloszor meghallottalak enekelni eddig mindig drukkoltam es sms.t kuldtem remelem te leszel a gyoztes es egyszer talalkozhatnank szemelyesen mert az emberi kisugarzasod is megragadott ha lehet tudom sok levelet kapsz de ha tudnal arra idot szakitani hogy felhivj- nagyon jo lenne a multkor a csaladodat is nagyon szimpatikusnak talaltam

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: