Kováts Vera és Baricz Gergő szakítottak

A két fiatal az X-faktor alatt ismerkedett meg, és szeretett egymásba. Eleinte tagadták kapcsolatukat, majd felvállalták, boldogok voltak, a napokban pedig végleg elbúcsúztak egymástól. Mi lehet a háttérben?

Már a tehetségkutató adásai során jól látható jelét adták annak, hogy több van közöttük, mint puszta szimpátia. Habár akkoriban cáfolták a kialakuló románcukról szóló híreket, miután Vera kiesett a Gergővel való párbaj során, a publikum előtt is felvállalták szerelmüket.

Életük a show után sok mindenben megváltozott: a fiú Erdélyből felköltözött Budapestre karriert építeni, koncert fellépés hátán, közönség találkozók… Verát azonban szülei továbbra is szigorúan fogták, este tízkor pizsiosztás – sztárság ide vagy oda, és Gergőnél sem aludhatott sosem. Az énekes járt fel hozzájuk, de ott alvásról szó sem lehetett. A gerlepár a kevés randi ellenére is totálisan odavolt egymásért, a tinilány azonban több ízben is hangot adott félelmének, miszerint retteg, hogy a távolság miatt, elveszti Gergőt.

A fiú minden alkalommal igyekezett nyomatékosítani kedvesében, hogy aggodalma légből kapott, iránta érzett szerelme megingathatatlan, sőt: azt is el tudja képzelni, hogy összekössék az életüket.

Kováts Vera és Baricz Gergő

Kováts Vera és Baricz Gergő: szerelmük és közös kapcsolatuk véget ért, szakítottak

Hogy, hogy nem, a Bors értesülései szerint Gergő és Vera szakítottak.

“Véleményem szerint egy ilyen szituációban kizárólag a két szereplő az illetékes, nekik kell megszólalniuk.” – Kommentálta a lány édesapja a híreszteléseket.

A napilap megkereste a fiút is az üggyel kapcsolatban, aki nem kívánt állást foglalni az ügyben. A hírrel együtt azonban több pletyka is szárnyra kapott, de talán az a leghelytálóbb, amely szerint az énekesnő félelmei váltak valóra.

Hasonló bejegyzések..

4 hozzászólás

  1. Krisztike szerint:

    Igaz a szerelem.. az ember szivebol jon es ha vera mar nem erezte jol magat ebben a teherben akor meg, is ertem. Mert egyszere a csalad a felepesek es a szerelem nem jon ossze. Ugy gondolom hogy vera filyatal egy eret kapcsolathoz. Elosszor legyen a karierr, a tanulas es a csalad az elsodolga

  2. sörman szerint:

    A szerelem az ember szívében lakik és nem az újságok oldalain, ha igazi, mély érzésekkel szeretik egymást , akkor az sem választja el őket, ha most nincsennek együtt. én 40 év után is tudom kit szeretek.

  3. aneska szerint:

    szerintem nem volt ez valami hu de nagy elsopro szerelem