Ki lesz Tilla párja?

Míg műsorvezető társát minden szériában lecserélték, Till Attila már a kezdetek óta házigazdája a Megasztárnak. A műsor fennállása óta láthattuk már oldalán a fotómodell Görög Zitát, és a Kölyökidő óta nővé érett Szekeres Nórát is. Vajon az ötödik évadban ki lesz Tilla partnere? Olvass tovább..

A csatorna Mokka című reggeli műsorából megtudhattuk általa, hogy a kreatív osztály nem csak a TV2 háza táján keresgél társat Tilla mellé, hanem a konkurens kereskedelmi adó egykori műsorvezetőit is meghallgatták a válogatás során, mint például a Peller Mariannt és Horváth Évát, akik korábban az RTL Klub Reggeli című műsorában ébresztették hétről hétre az országot. És ha már ex-műsorvezetőkről van szó, a TV2-n Aktív Extra néven futott, tavaly megszűnt műsorának üdvöskéje, Czippán Anett is jó esélyekkel indul a szerepkörért, hiszen a műsor befejezte után a csatorna nem menesztette a fiatal hölgyet, amit meglehet, okkal tett. Ugyanakkor, sanszos az is, hogy Rúzsa Magdi kapja a megtisztelő feladatot végül, hiszen ő maga is a Megasztár által tett szert hírnévre, így saját érzelmeit is bele tudja adni egy-egy adás közvetítésébe. Persze, az sincs kizárva mindezen latolgatások ellenére, hogy az előző szezonokból jól ismert hölgyek valamelyikére esik ismét a választás végül.

És hogy Till Attila milyennek képzeli el az ideális társházigazdát, akivel teljes összhangban tudna együtt dolgozni?

“Csinos, magas, kedves, alapvetően rajong értem…” – Viccelődött, majd hozzátette: “…az eddigi műsorvezető társakkal sem volt semmi gond, én őket is nagyon szerettem, de nyilvánvalóan ugye a TV2 is azt gondolja, hogy ez egy nagyon exkluzív műsor. A Megasztár az ősz nagy durranása lesz, és körülnéznek, hogy ki lehet a legtökéletesebb partner, hogy ki lehet az a hölgy, akinek ezt a műsort odaadják.”

Hasonló bejegyzések..

4 hozzászólás

 1. makula ibolya szerint:

  jók voltatok naon csak igy tovább!!!!!!!!!

 2. csabi szerint:

  korábbi megasztáros

 3. Dia szerint:

  Tatár Csilla

 4. Dia szerint:

  Tatár Csilla!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: